bez liecenia
- dusiander
-
- Získaných poďakovaní 9
mna preve zaujimaju tie praktiky cez ktore, a nie len ty, rychlo prebehnes!To znamena sposob relaxacie-co je za nou?Autogenny trening,medidacia,autosugesciia,koncentracia,muzik terapia konciaca pasivnou koncentraciou a pod.Vyhybat sa nastraham,to znaci len prvotne pravidlo -NEVKROCIT-,alebo nejaka fylozofia aj preco a pre koho je to tu!No a stymi kartami sa mi to akosi nezda! Ved staci moment a vybrate ide nespravnym smerom,no a ty prostrednictvom karty mas pri sebe vzdy viac nez len par drobnych!!!Nehnevaj sa za moje nalihanie a detailizmus,ale mna toto najviac zaujima a aj mi pomaha.Ahoj...
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- adik
- Získaných poďakovaní 0
Andrea
- zuzana
- Autor témy
Dávam ti za pravdu vo všetkom.Je to zložité a ťažké.Ale zase,keby bol život len ľahký,bavil by nás?:)Aj keď všetkého veľa škodí,hlavne starostí.Chcem ti napísať teraz trošku o sebe.Vieš čo bolo najťažšie?To,že som nevedela,čo mám robiť,ako synovi pomôcť/on to nevedel tiež/a nevidela som žiadne východisko z danej situácie.Aj teraz je to ťažké,keď ho musím neustále kontrolovať a to,že mu ešte neverím,ale je tu aspoň nádej,že keď bude dodržiavať určité pravidlá,dostane sa z toho...On veľmi chce,ale podľa mňa to robí zatiaľ len napoly/tak po svojom/.Aj ja by som bola rada,keby napísal o sebe sám,viem,že chodí na túto stránku,tak uvidíme...Zatiaľ sme prešli už asi všetkým,okrem liečby a teraz má podmienku,že keď ešte raz,musí z domu.
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- gusto
- Autor témy
- dusiander
-
- Získaných poďakovaní 9
a co teba uz tri roky drzi nad vodou,ake pouzivas praktiky? Mas rodinu,alebo si sam?
- gusto
- Autor témy
- gusto
- Autor témy
- dusiander
-
- Získaných poďakovaní 9
dalo by sa povedat ,ze za kazdou recidivou je nieco ine,individuale ,tykajuce sa toho,ktoreho zavisleho.No ja si myslim ,ze ma to aj spolocneho mmenovatela,a ten je podla mna sucastou kazdej zavislosti, a to je scopnost samotnej recidivy ,ako sucasti choroby,sa kedykolvek vratit a opat nas zdetronizovat z urciteho postavenia!
U mna osobne po dlhodobych uvahach a analyzach prislo k recidive na zaklade neschopnosti hned po liceni spravit hrubu ciaru za byvalymi pseudopriatelmi,a samozrejme aj ista suverenita z pocitu najmudrejsieho z nadobudnuteho na lieceni! Jednoducho povedane podcenenie situacie vo viacerych smeroch.Nedokazal som vsetko naucene pretavit do skutocnosti v kazdodennom zivote,No dnes mozem aj konstatovat,ze nebolo temer ziadne uvedomenie si nebezpecenstva nastrah na kazdej ulici!Po liecbe som samozrejme nemal tie vedomesti,ktore mam teraz.Po odstupe casu a vybaveni si mnohych veci z liecby som sa stotoznil s poznatkom ,ze na lieceni sa kladie az prilis doraz na obsah liecby,a nie na procesy v lieciiacom sa!Nechcem kritizovat sposob liecby a jej obsah a ani racionalizovat moju recidivu,ale chcem poukazat na procesy zmeny mojho myslenia na zaklade nedobudnuteho az po liecbe.Moj nazor na obhajovanie recidivy na zaklade zlej zivotnej situacie,nestastia v rodimne a pod.povazujem za silnu irocianalizaciu zo strany zavisleho!Tak,ze Gusto neviditelna sila zavislosti zakodovana v kazdej nasej bunke nas neustale nuti bojovat a bombarduje nasu mysel a tisko drieme a caka v nas,a to len preto a predovsetkym preto,aby nas pokorila aj v tom najocakavanejsom okamihu!!!
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- gusto
- Autor témy
- gusto
- Autor témy
- 25marko25
- Autor témy
- dusiander
-
- Získaných poďakovaní 9
odvaz sa o sebe napisat napred nieco,nech vieme cim vsetkym si presiel,a co vsetko si uz spravil na ceste k trvalej abstinencii!
- gusto
- Autor témy