bez liecenia
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
este si sa nenaucil pozeratt do zrkadla pravdy,a uz ho nastavujes inym...
este si sa nenaucil pocuvat a uz chces byt pocuvanym....
este si nedovolis poziret do vlastnych oci a dotknut sa tvojho tela,a uz chces pozerat do oci inym a dotykat sa ich tiel...
este si nezmenil svoje chapanie sveta,a uz ho chces menit inym....
este si nepochopi,
ze to co sa s tebou deje ta chce nieco naucit,ale ty sa to nechces naucit,a ty uz vyucujes inych...
este si nepochopil,ze lekar ranu len zaviaze,ale ty sa liecis sam,a ty uz liecis inych....
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- adik
- Získaných poďakovaní 0
Andrea
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
PROJEKCIA-obvinovanie inych namiesto toho,aby sme videli sami seba a svoj vlastny podiel zodpovednosti!
Vacsina toho co nazyvame zlom,moze byt casto zmenene na posilnujuce a povzbudzujuce dobro iba tym,ze vnutorny postoj trpitela sa zmeni na chut bojovat!
Na a bojovat musis bojovat sam so svojou diagnozou ,a nie s tymi co ti chcu pomahat!!!
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- igi
- Získaných poďakovaní 1
- jomi
- Získaných poďakovaní 2
Ahoj Jomi,asi ta dovediem do placu,ale este som nehral!!!dni som prestal pocitat,lebo som prisiel na to ze mna vlastne nezaujima kolko dni som si vzivote neprehral,zaujima mna uz len to kolko dni a rokou si vzivote neprehrajem,a to je pre mna podctatne.....dufam ze som ti stimto nepokazil nejako naladu
Ver mi, že by som ti naozaj dopriala, aby to v tvojom živote išlo naozaj všetko tak, ako píšeš, aby to všetko bolo také jednoduché, ako sa ti to teraz zdá...Možno...Len by som rada vedela, kde si po toľkých rokoch hrania a zlyhávania nabral zrazu toľko sily??? čo presne sa v tebe zlomilo? Daj tip, myslím, že by si pomohol mnohým tu hľadajúcim odpovede. A prosím ťa, neber to tak, že ľudia ťa tu odsudzujú, a hádžu pod nohy polená pri každej tvojej otázke... Každý, kto ti na začiatku vlákna odpovedal, na tvoje otázky, ti chcel len pomôcť, len po čase všetci zistili, že ty nechceš počuť názory iných, ale chceš počúvať ľudí, ktorí budú rozprávať len to, čo chceš počuť ty. A bohužiaľ, na takých si nenatrafil. To je všetko, veľa šťastia - či už v hraní, alebo nehraní. Výber je len na tebe.
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
tak hlupeho cloveka ako si Ty clovek stretne len niekedy.
Tri veci pre Teba:
1. ked hladas odborne stanovisko a podlozene statistiky, ktore by na zaklade nejakych vyskumov alebo tvrdenia kapacit tvrdili, ze ustavna liecba nie je nevyhnutna, lebo sa to cele da zvaldnut sam, tak kludne chod do BB ked budes mat cestu okolo, a vsetkym tim, ktori tam nezistne a s obrovskym nasadenim a uprimnou snahou o dobro pomahaju gamblerom, pomahaju ludom ako som ja. A pomahaju velmi. Tak tam kludne chod, povedz im, ze to co robia je uplne zbytocne, ze naco si deru huby a davaju do toho kus seba, ked ten prijemca vlastne ked chce, tak to zvladne aj sam... Povedz im, nech idu na nejake ine oddelenie, napriklad onkologiu, lebo tam by ich pomoc mala zmyles.... Urob to prosim Ta.... mozno potom trosicku pochopis....
2. Ty tu utocis na ludi, ktori Ti sem pisu a dokonca Ty im potrebujes pomoct.... Ano, mily Marko, pomohol si mi, lebo si mi ukazal smer, akym sa veci tiez robit (ne)daju a vdaka Tebe si naplno uvedomujem, co nechcem..... Ale ti vsetci, co Ti tu pisu su vlastne uplny looseri, ktori to robia len vramci svojich halucinacii a schyzofrenii, a tak obtazuju konfort tak velkeho a cestneho cloveky ako si Ty... prepac.... ospravedlnujem sa Ti za nich vsetkych... vies, mi nemame nic ine na praci, nemame svoje problemi, nevieme co s casom, tak sme si vsetci vybrali prave Teba a spravili sme z Teba tutka....
3. To ze opat klames, ze si nehral je Tvoj problem, a dost velky.... a ver mi, ze napriek vsetkemu, co bolo povedane, ked casom konecne sam pred sebou priznas, ze si zlyhal a napises sem, a ozaj budes chciet pomoct, ja tu budem, aby som Ti pomohol....
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
s uctou a pozdravom
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- jomi
- Získaných poďakovaní 2
Marko,dobre rano!
Akosi dlho si hral!
asi to nie je moc na smiech, ale asi na tom niečo bude, keď sa Marko prestal chváliť svojimi výkonmi a počítaťdni, ktoré nehrá....
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
Akosi dlho si hral!
- igi
- Získaných poďakovaní 1
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1