bez liecenia
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
a zo skupinovych terazpii mam skusenost, ze niekedy treba pritvrdit, aby sa niekto prebral, na liecbe sa niekedy pritvrdzuje tak, ze sa z nej aj vyhadzuje... a prave to pomoze... a prave v udrzani sa idealov pre nachadzanie pravdy som sem prisiel.....
- Andrej
- Autor témy
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
ked si opustal PL v BB bol si plny elanu a odhodlania pomahat ,a predavat nadobudnute vedomosti spojene so zavislostou inym!Na lieceni si si zvykol na urcity sposob komunikacie a vymenu nazorov v ramci skupinovej,ale aj komunitnej terapie,ucil si sa empatie a tak lepsiemu porozumeniu spolulieciacich!Iste si sa naucil aj istej afinite a ucte k nazoru inych,tak preco na tejto stranke tvoje infatilne spravanie a prejavy vyvracaju to,co si sa ,,naucil"a hlavne to s cim si na tuto stranku prisiel!!!
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
PRAVDA--VIERA--VOLA--CHCENIE--EMOCIE--UVEDOMENIE--SNAHOVE NAPATIE--VASEN--SEBAVADOMIE--SEBADISCIPLYNA,a samozrejme mnoho inych cinnosti,ktore pochadzaju z nasho vnutra, a su stalou a nepostradatelnou sucastou nasho zivota! Sprevadzaju nas stale na vsetkych nasich cestach,konaniach, a pri roznych situaciach a ani si to neuvedomujeme!
Marek ja tymto pojmom nerozumiem a preto sa s PROSBOU obraciam na teba tak,ako si sa ty obratil na nas.PROSIM ta vysvetli mi tieto pojmy,lebo ako vidim su na tomto portali dost casto pretraktovane a ja im absolutne nerozumiem!
Zatvoju snhu pomoct mi ti vopred velmi pekne dakujem!Dusiander
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
tvoje suche konstatovanie o napadnuti psychiatrom je vytrhnutim z kontextu o prevde a naslednom stave tvojho syna,alebo len tvojim subjektivnym pocitom o nepochopeni zo strany psychiatra???
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
nervozita a nenavist vychadzajuca z vlastnej neschopnosti vyvolava u teba podcenovanie a zaujatost,a to je pre teba viac skodlive nez pre adresata,a na viac to poukazuje a odhaluje vela o tebe,ako cloveku!
Ja som sa neliecil v BB,ale vo VZ,a presiel som aj polrocnou ambulantnou liecbou,ale to nie je vobec podstatne.Moje vedomosti o zavislosti som nadobudol predovsetkym z odbornej literatury,a ked ti ich tu predkladam ,tak to neznamena ze som si ich zosobnil a privlastnil ,ale len preto aby som ti viac uviedol do reality o tvojom zmyslani pri rieseni tvojho problemu!Tvoja tendencia lacno kupovat ,a tazko privadzat do praxe je pre teba tipicka,tak ako pre kazdeho zacinajuceho samolieciaceho sa!
- zuzana
- Získaných poďakovaní 0
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
tvoja racionalizacia v spojeni s regulaciou motivacie je pre teba tipicka od sameho zaciatku riesenia tvojho problemu na tomto portali!K tomu patri aj mnozstvo protireceni si ,ktore vyplyvaju z neznalosti a neschopnosti UVEDOMENIA!Tvoja viera v abstinenciu je taka slaba ,ako samotna viera v Boha.Tvoj hodnotovy rebricek,bol uz davno vymeneny za vasen a z toho vyvinutu chorobu-zavislost,ktora vsetky atributy akychkolvek hodnot z teba vymazala,a je len na tvojej naivite a neznalosti problemu ze uz si myslis,ze vyznavas aj nieco ine nez len hranie!Tvoja tvrdohlavost ti nedovoluje pochopit,ze ty nie si len hracom,ale v skutocnosti chorym-zavislim clovekom,a ze tato diagnoza ma na kazdeho rovnake ucinky a prejavuje sa aj rovnakym sposobom,tak ze sa laskavo zmier s tym,ze ty nie si iny,a teba sa vsetky syndromy tejto diagnozy netykkaju! Ak si v niecom iny,tak jedine v tom o com som pisal v tomto prispevku!!!
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1