Co robit ?????
- dusiander
- Autor témy
este vzdy si nic nepochopil,a asi aj tazko pochopis,co je jasne vidiet na tvojom postoji k sebe samemu,ako zavislemu ,tak aj k spoluzavislim na tomto portali!!!
Neviem ci sa bojis pravdy o sebe samom,ale tvoje zahmlievanie hovori za vsetko.
Tvoja skola ,,ZIVOT "ti,asi moc nedala ked si spadol tam kde aj vsetci tuna zucastneny,ale nic to!Proste aj tu na si nepochopil!
Dufam,ze aspon teraz napred odpovies na moje predosle otazky,a az potom budes ironizovat a fylozofovat k mojmu postoju na tvoje reakcie a rady!!!
Dobry vecer!
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- lubo
- Autor témy
Tiež keď som si prvy krat čital príspevky od p.Dusiandera, tak sa mi moc nepačili, boli tvrde, pre mna bolestive a nerozumel som všetkemu.
Ale už vtedy som vedel ako keby pisal o mne a dokonca som sa čoraz viac a viac tešil na jeho príspevky, pretože boli pravdive od skuseneho človeka , ktorí si prežil niečo podobne s problemom - hazardnymi hrami ako ja. Dnes po roku keď si čitam jeho članky opat, nachadzam vnich hlboky zmysel , vyznam a odkaz. Pan Dusiander velmi Vam ĎAKUJEM , taktiež ĎAKUJEM aj všetkym ktorí do tohto fora prispievaju svojimi poučnymi prispevkami a prajem všetko dobre a hlavne vela zdravia .
Prajem pekny vecer a krasnu jesen 2010.
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- dusiander
- Autor témy
mozes mi vysvetlit v com som porusil kodex diskusneho fora,koho som tu ironizoval a potieral jeho nazor! A preco si vobec nadobudla dojem,ze ja chcem mat len svoju pravdu!
Ja si myslim,ze je lepsie obhajovat si pravdu,nez sa za nu vobec nepostavit!
Dobry den
- Karol
- Autor témy
- dusiander
- Autor témy
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- dusiander
- Autor témy
Tvoja iracionalizacia problemov okolo zavislosti,a hlavne v pripadoch zavisleho je fakt par excelan!!!
Skus sa vyjadrit aj k samotnemu zavislemu a nepodsuvaj do toho ziadne racionalizacie na obhajobu tych ,co problemy sposobili!!!
...a propo: uz si si nasiel pisarku???
- Andrea
- Autor témy
precitala som si Tvoj prispevok, a ver mi zijeme zivot cez kopirak. Normalne som sa pri nom rozplakala, ze preboha kde to zijeme v akej dobe, ktoru ale nezmenime. Herne a stavkove tu budu stale. Ja by som dala vsetkych co povolili prevadzku hazardu do basy. Tolko znicenych rodin, vztahov, zivotov.
Ani Ti vlastne nemusim o sebe nic napisat, pretoze scenar je taky isty - priatel, pohoda, zalubenost, ruzove okuliare, nadherna buducnost v mojej mysli,prve zmiznute peniaze, pri dverach pani z nebankovky, krik na priatela ktory prezradil obrovske dlhy, donutenie priznat sa rodicom (naivne som si asi myslela ze ta hamba ktoru podstupil pred nimi ho navzdy z toho vylieci) a dalsie precitnutie z minusoveho stavu. Robim tak ako ty, jeho mzda ide na moj ucet, vydelujem, kontrolujem, neverim, mam triasku...ale na okolie posobime ako krasny par s pozlatkom. Este stale som nedospela do stadia, ze chcem zit bez neho, pretoze ho velmi lubim a velmi velmi dufam, ze sa z toho dostane. Liecba zacala ale ci uspesne tak to neviem.
Vela sil prajem Tebe sebe aj tisickam ostatnych!!
Andrea
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- bezoska
- Získaných poďakovaní 0
- ANELKA
- Autor témy
....ak sa povie pravda,tak vaci uz nikdy nebudu take,ake boli pred jej vyrieknutim...!?
- anetka
- Získaných poďakovaní 0
A ďakujem za úprimné slová...
- roma
- Autor témy
vas dvoch nezmenili automaty,ale tazka chroba tvojho manzela!A vy dvaja ste po celych 15t rokov bojovali proti nespravnemu nepriatelovy!Netreba bojovat s automatom,tipovanim ,to tu zostane skoro vzdy,ale treba bojovat s diagnozou choroby F:63.0!A prave s tym nechce absolutne zabojovat tvoj manzel!
po 15ich rokoch utrap,triznenia,ponizovania sa ,a psychickych otrasoch ,snat z oci okuliare,zobrat opraty do vlastnych ruk,a zrazu sa stat silnou? Nuz pekne to predsavzatie! Ale co vsetko za tym bude opet stat,aby si ty, spoluzavisla a milujuca manzelka tazko choreho cloveka, dokazala vzdorovat vsetkym nastraham a sprievodnym znakom zavislosti!
nie nechcem ta odradzat,naopak ti drzim vsetky palce na novej ceste za lepsim ,kvalitnejsim a predovsetkym zdravsim zivotom!
- anetka
- Získaných poďakovaní 0