Poradte mi, prosim

  • woland
  • woland-ov Avatar
Viac
pred 1 rokom 2 mesiacmi #4299 od woland
Odpoveď od woland na tému Poradte mi, prosim
Zaujímalo by ma, ako to dopadlo, aj keď je to už dávno :-) Veľmi dlho som nebol na tejto stránke.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • SamSa
  • Autor témy
Viac
pred 2 rokmi 3 mesiacmi #4288 od SamSa
Poradte mi, prosim bolo vytvorené SamSa
Zdravim,
moj manzel je gambler, tipuje/tipoval ... aktualne je na lieceni v BB, pomaly zacina 5.tyzden.
Zo zaciatku mal hrdinske reci, ze chvilu tam vydrzi, potom bolo z listov citit, ze mu to pomaha a citila som aj z toho pisma ine myslienky, vyjadrovanie atd. S tym, ze mi pisal, ze tam bude tolko kolko bude potrebovat, ak sa nebude citit ist domov, tak nepojde. Ked to tak bude citit, tak pojde

no a prislo to, v piatok mi volala lekarka, ze muz chce ist buduci tyzden domov a ze ho mam prehovorit, aby nesiel. On mi zas rozprava nieco ine. Ze pokial na to vsetko niekto neprisiel po vyse mesiaci, tak nepride ani po 2 atd atd

no kedze s gamblerstvo ide ruka v ruke klamstvo, tak neviem comu mam verit

Na jednej strane som mu na zaciatku pisala, ze este stale ma domov a rodinu, ak teda vydrzi to liecenie a potom si nastavime tvrde pravidla a kontrolu, ktorej sa nijako nevyhyba a chce aby som bola prisna a tvrda na neho.
no teraz mi uz kazdy den hovori, ze on proste ide domov, lebo to nema pre neho viac vyznam tam byt, ze je to uz len umele natahovanie casu. Bude chodit pravidelna na kluby, s tym, ze chce aby som tam chodila s nim, ak mi to bude casovo/ pracovne vychadzat.

Moja dilema - stat si tvrdo za svojim, ze proste musi absolvovat tych 8 tyzdnov, inak nema domov, zbalim mu veci atd. alebo ustupit, vziat ho domov a dat mu ultimatum, ze raz zaklame, raz zistim, ze niekde tipoval, ze ma tahal za nos a pojde z domu?

dakujem za kazdy nazor a radu
M.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.054 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top