liečenie

  • Zabka
Viac
pred 9 rokmi 4 mesiacmi - pred 9 rokmi 4 mesiacmi #2001 od Zabka
Odpoveď od Zabka na tému liečenie
Viem že už je neskoro odpovedať. Aj ja som si pred pár mesiacmi tiež lámala hlavu s tým čo ešte zbaliť. Prvá vec ktorú som posielala balíkom na PH boli hodinky a budík. Akosi som pozabudla, že túto funkciu prebrali všade prítomné mobily. Písacie potreby, pastelky, dopisy, možno aj fotku rodiny ,.........

Držím palce
Zabka
Posledný krát upravené:pred 9 rokmi 4 mesiacmi Zabka Dôvod: dopísanie

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1978 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému liečenie
Jana,

predovšetkým ho nesanujte a nerobte si starosti s tim ako to tam bude bez toho ,čo robiť chcel len on a čo všetko musel mať len on! Neviem čo obsahuje obsah veci ,ktoré ma so sebou priniesť ,tak ti ho ani neviem doplniť ,ale mimo ineho viem čo mu z domu nemôžete nabaliť . A to je predovšetkým trpezlivosť aby pororne počúval ,zmierenie sa zo stavom do ktoreho sa dostal sám a pokoru pred chorobou ktorou trpí! Toto si musí on priniesť na liecenie on sám. Vy ste mu toho dali iste už dosť ,a ešte mu aj nie toľko dáte a vidite kam to dotiahol ,tak načo este aj teraz tie starosti? Mňa manželka vipravila na liečbu s tim čo som si ,,zarobil'' a dobre spravila ! No a ak by si to dokazala aj ty,tak tvoj sym by rýchlejšie pochopil a aj si uvedomil. Nemôže mať to ,bez čoho si svoj život nevie predstaviť, bez toho aby to nepocitil. Zaklad v podobe stravy,tepla a strechy nad hlavou mu zaplati jeho zdrav. poisťovňa a na iné požitky ,ktoré mal doma nech čím skôr zabudne. On sa totiž ide liečiť a nie do pionierskeho tábora odchádza! Prajem pekný večer ,Ď.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • jana1
  • Autor témy
Viac
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1976 od jana1
liečenie bolo vytvorené jana1
Dobrý deň, chcela by som radu od niekoho, kto absolvoval OLUP Predná Hora, príp. aj BB, ohľadne liečenia gamblerstva. Zajtra môj syn nastupuje liečenie - automaty, a nevieme čo je dobré, čo zbytočné nabaliť...príp. na čo by sa mal nachystať. Základné info sme dostali na pozvánke, ale .......nevie zaspávať bez TV, hudby... trochu viac prieberčivý v jedle , dosť silný fajčiar...., ako je to s telefonovaním, návštevami, praním apod.
Každá dobrá rada sa nám zíde, ďakujeme

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.245 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top