Sazeni-je to mozne?

  • dusiander2
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2393 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Sazeni-je to mozne?
Hornyser,

každý prehraje predovšetkým SAM SEBA!!!Ale na teba je to iste zložité a komplikované!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2392 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Sazeni-je to mozne?
Michal,

aj v tvojom prípade sa pomôcť dá ,ale za určitých podmienok a hlavne za asistencie tvojho vlastného CHCENIA!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • michal
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2352 od michal
Odpoveď od michal na tému Sazeni-je to mozne?
Dusiander vies mi pomoct?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2347 od St
Odpoveď od St na tému Sazeni-je to mozne?
Každý jeden z nás začínal s drobnými. Ale pri drobných to nekončí. A ak sa prepracuješ k závislosti más ju na celý život. Nehľadaj si ospravedlnenie hľadaj riešenia ktoré ti pomôžu. Priebeh u každého je iný aj čas ale ten výsledok k čomu sa prepracuje je u každého rovnaký závislosť - choroba na celý život.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • hornyser
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2346 od hornyser
Odpoveď od hornyser na tému Sazeni-je to mozne?
Ne
chtel jsem znat vase nazory...zavislost nebo spis jeji prubeh je u kazdyho jiny..nekdo ma potrebu vic a vic nekomu staci drobny atd...ne kazdy zkrachuje prohraje auta byt atd...to mu nevymluvite ani kdybyste byli bratri samotnyho Nespora

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2344 od St
Odpoveď od St na tému Sazeni-je to mozne?
hormyser
Svoju závislosť nemáš pod kontrolou nechceš s nou nič robiť mam otázku prečo si sem písal hľadáš ospravedlnenie . Potrebuješ to zo seba dostať von.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • hornyser
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2337 od hornyser
Odpoveď od hornyser na tému Sazeni-je to mozne?
Otazek uz bylo dost ale stejne odpovim...pritelkyni bohuzel nemam a dlouho mit ani nebudu jelikoz od rana do vecera jen pracuji a za to jsem rad a mam i usetrenych par set tisic na budouci podnikani proto jsem sazeni snizil sumy a jsem za to rad....jsem zavislej ale umim si pohrat s vklady do hry...no pod kontrolou to asi nemam kdyz bych ted chtel vsadit az za tyden tak bych ten tyden musel pretrpet :-D

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2333 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Sazeni-je to mozne?
Hornyser,

ak je IDIOT ,BIDAK ,HLUPÁK chorý-závislý tiper ktorý si neuvedomil a neuvedomuje svoju chorobu-závislosť a tipuje ďalej ,tak potom čo a čím je závislý tiper ktorý si uvedomuje svoju chorobu-závislosť a tjpuje tiež??? Tvoja retorika a správanie sa na tejto debate jasne ukazuje a dokazuje ,že ty si tu neprišiel ani tak hľadať pomoc ,ako sa vyrozprávať a utvrdzovať sa v tvojom chorom myslení a rovnakom prístupe k sebe samému. Tvoje myslenie je totálne ovládané silou závislosti a jej symptómy sa plne preukazujú pri každom jednom slove v tvojich vetách! Ty si slová UVEDOMENIE,POCHOPENIE ani radšej neber do úst ,lebo jednak nepoznáš ich význam a jednak sa podľa nich ako silnezávislý-chorý ani nesprávaš . Tvoje iracionalizacie idú ruka v ruke s regulaciou motivácie ,pýchou,neomylnosťou, falošným seba klamom, istotou a hlavne ne pokorou k chorobe ktorou trpíš !!! Tvoj stav je už dávno alarmujúci a neustále ťa oslovuje a chce ti niečo povedať a aj ťa naučiť ,no tvoje práve TY to nie je schopné prijať ,lebo je potlačane falošným JA ,ktoré ti nedovolí ináč konať a myslieť a pomaly a iste ťa ničí!!!! Ty sa totiž zahrávaš s ohňom a namiesto toho aby si ho hasil ,tak doň prikladáš .A všetko smeruje k tomu ,že raz v tej fatre zhoriš !!!! Závislosť-choroba ,totiž nie je pokusnym králikom na ktorom sa robia výskumy ,ale vážnou psychickou chorobou-poruchou s ktorou sa neexperimentuje ale ktorú treba liečiť odbornikmi ........

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Andrej44
  • Andrej44-ov Avatar
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2332 od Andrej44
Odpoveď od Andrej44 na tému Sazeni-je to mozne?
Hornyser, otázok by som mal na teba veľa, ale
Čo očakávaš od života? Si introvert (si málo spoločenský človek)? Napĺňa Ťa život, alebo ti niečo chýba? Ako je to vo vašej rodine, myslíš si, že rodičia rozumejú tvojim potrebám? Máš nejaké dievča, alebo mal si, prečo nemáš?? Ak si sám, bolo by dobré stráviť s niekým čas, napr. aj rozprávaním. Mal by si mať niekoho, komu by si sa mohol v pohode vyrozprávať, niekto, kto by ti rozumel.... Čo ty na to????
Skús mi odpovedať, sú to veľmi dôležité otázky, ktoré s tebou tvoja mama zrejme nepreberá.
Ja som tipoval napr. preto, lebo som si chcel uľahčiť život, no prehral som veľa peňazí. Ale pomohlo mi to zase v tom, že ako introvert som získal zase určité kontakty s ľuďmi, čo mi aspoň trochu pomohlo, aj čo sa týka komunikácie. A pomohlo mi aj to, že som "vďaka" tejto chorobe spoznal aj samého seba a to, čoho som schopný. Prestal som si vážiť peniaze. Kedysi som bol tak opatrný, že som sa pri prvom vklade bál podať za nejaké drobné peniaze a teraz v minulom roku som nemal problém prásknuť napr. 100 Eur na 1 tiket. Ak som prehral, dokonca ma to ani nerozhádzalo. A to je chyba. Lebo ja nezarábam ani zďaleka toľko čo ty a už som z toho aj emocionálne "otupený", tak že už ani nejako moc z toho neprežívam sklamanie - citovo som vychladol. Je to niečo strašné. Myslím si, že ty teraz nemáš problém s týmto prežívaním emócií, ale Dusiander aj St ťa varujú v dobrom. Ja si napr. budem potrebovať vybudovať vzťah k peniazom. A sú tam aj iné veci.
Inak keď ideš do stávkovej, tak sa zamysli nad tým ,prečo tam tá stávková kancelária stojí. Je to preto, lebo ľudia viac prehrajú, ako vyhrajú.
A to som ešte nespomenul, ako mi toto TIPOVANIE "POZMENILO" moje myslenie. Ja som do urč. miery inteligentný človek, racionálny a toto mi tak otupilo mozog, že to sa ani nedá pomenovať. Jednoducho: Vsadíš to preto, lebo si myslíš, že to vyhráš (alebo lepšie povedané veríš tomu, že vyhráš ) a zdá sa ti to veľmi jednoduché, že môžeš vyhrať, ale to je len tvoj vnútorný klam. Potom keď to prehráš, zas si smutný, že si to do toho dal, a myslíš si, že si si za to mohol aj niečo kúpiť. Naozaj tam nie je nič isté a všetko je riziko. Ako mi aj jeden pracovník Fortuny povedal: "Každá stávka je riziko" . Jas som do tých stávok investoval veľa. Vlastne som stavil "svoj život", keďže do toho išla celá moja výplata okrem toho, čo som si kúpil a čo som zaplatil. Išiel som doslova až na doraz výplaty. Lebo som si hovoril, že raz to vyjde. Tá pravdepodobnosť tam bola. Chcel som vyhrať 15000 Eur, ale nepodarilo sa. A už ma to“ unavilo“ natoľko, že som si povedal – Dokedy? Je to nekonečná cesta. Možno by sa mi aj podarilo vyhrať, ale už ma to „možno“ prestalo baviť a dúfam, že od roku 2016 začnem trochu normálnejšie žiť aj bez toho tipovania.
A poradím aj tebe jednu vec, ktorá mne pomáha – skús si v tom čase, v ktorom chodíš tipovať zápasy a v ktorom rozmýšľaš, čo stavíš, nájsť inú aktivitu. Napr. šport, alebo čítaj knihy, alebo si nájdi kamošku, priateľku. Treba to vyplniť niečím iným.
Raz sa mi stal aj takýto prípad. Mal som už nejaké posledné peniaze do výplaty, nejaké 2 eurá, čo som potreboval na cestu do roboty. A čakal som na stanici, aby ma odviezla sestra domovo autom. A ako som tam tak stál tak prišiel za mnou chlapík okolo 40 rokov mal a povedal mi: „Nazdar, nemáš náhodou 2 eurá potrebujem na autobus, preje**l som výplatu.“ Vtedy som tak stál a povedal som: „Ani ja nemám.“ A ako sa ma tým smutným, zúfalým hlasom toto opýtal, ja som začal plakať. On môj plač nevidel, lebo išiel preč. Ja som vtom okamihu proste pochopil, že on má ten istý problém, ako ja, ale bol na tom omnoho horšie, keďže chodil pýtať peniaze po cudzích ľuďoch na autobusovej stanici.
Čiže je to varovný prst aj pre teba Hornyser. A skús odpovedať na tie otázky v úvode, to ma bude zaujímať.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • hornyser
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2331 od hornyser
Odpoveď od hornyser na tému Sazeni-je to mozne?
Gemlberi kteri prohrali vse maji zvlastni vlastnost...kazdy kdo sazi musi zakonite stejne skoncit stejne jako dany gambler ktery prohral skoro vse...uz jsem tu psal ze znam spoustu zavislaku kteri sazi za drobny jsou to zavislaci ale mesicne je to stoji max litr...je to stejny jak s cigaretama...je to zavislost no financne te to neznici je to sice blby priklad ale snad pochopis...napr ja daval asi pul roku denne za 100-200kc no pro me to moc penez nastesti nebylo ale co jsem napsal to jsem splnil..uz tyden se mi dari sazet za 20kc denne a staci mi to..vypisem tiket s vyhrou 500-100kc no kdyz vyhraju bude na pivo kdyz ne druhy den jdu znova a takto kazdy den..:takze i kdyz vshraju 500 a vic nikdy za vic jak dvacet kc...a prosimvas mi nerikejte ze skoncim jak zebrak co bude sazet za 10tis denne..smiril jsem se s tim ze je to choroba a ze su zavislej ale prestat vlastne nepotrebuji kdyz me to temer nic nestoji a ani stat nebude ;-)...navic kazdy den se potkavam s kolegy pacienty kteri sazi za 10-20kc uz mnoho let a staci jim to a sou spokojeni..to je asi vse...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Tom
Viac
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #2325 od Tom
Odpoveď od Tom na tému Sazeni-je to mozne?
Ako autorovi tejto temy ti nedochadza ze toje choroba mozno sa ti dari to korigovat denne stavky ale to len teraz tiez som bol natom tak zesomsi mohol dovolit nejaku tu stratu a ovladal somsa len ono tato vtahuje viac aviac ina pomoc nieje len ukoncit ten kolobeh cookolo toho je.niekto je silnejsia povaha niekto slabsia pretoje casovy usek vktoromtato stiahne vatsi ato si treba uvedomit aprijat to.lebo to bude horsie moznoraz vlozis viacej a viac vyhras potomsi tiez povies zeto budes udrziavat na500 korunach? Auz budes natom horsie.pri tomto treba uvedomenie nic ine kiez bysomsi nehal poradit hned pri prvej navsteve tohto fora bolo by lepsie. Mne osobne nehovorila navsteca fora nic pokial som neviedol rozhovor zniekym kto tym presiel a abstinuje odvtedy sa drzim auz my hovori vatsina tem tuna fore dost nato aby som nehral.prajrm vela stastia v uvedomeni problemu a choroby ahlavne jej zavaznosti.z tvojich odpovedi je citit ze stale chces hrat'stavkovat

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 8 rokmi 3 mesiacmi #2324 od St
Odpoveď od St na tému Sazeni-je to mozne?
Nepoznám tvoju myseľ ale u každého jedného závislého je to rovnaké V poriadku to nebude neuspokojuj sa takýmito rečami.
Na čo je to to horšie prídeš keď budeš pokračovať vo svojom tipovani a budeš sám seba klamať že je to v poriadku.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • hornyser
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 3 mesiacmi #2323 od hornyser
Odpoveď od hornyser na tému Sazeni-je to mozne?
Ty znas moji mysl?
Mam praci ktera me neskutecne bavi a je to moje krevni skupina asi podobne jako sazeni :cheer:
Jak jsem psal ty vklady si udrzim a svoji zavislost uspokojim a bude to v poriadku..
Ale neda mi to a zeptam se-co si predstavujes pod pojmem horsi?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 8 rokmi 3 mesiacmi #2322 od St
Odpoveď od St na tému Sazeni-je to mozne?
Tvoja mysel stale pracuje len na jednom natipovat a sledovat vysledky. A bude to ešte horšie

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • hornyser
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 3 mesiacmi #2321 od hornyser
Odpoveď od hornyser na tému Sazeni-je to mozne?
Ty remizy jsou jakoby ve skupine s tim nhl do jednoho tiketu za 10kc

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.100 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top