Je rozhodnute...

  • dusiander2
pred 8 rokmi 11 mesiacmi #2083 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Je rozhodnute...
Suge,

nuž viera a sebavedomie ti nechýbajú ,už len aby si si zvolil aj správnu profilaxiu a dodržiaval ju do poslednej bodky ! Držím palce a dúfam že to zvládneš a nezavrieš na tento portál tak,ako mnohí ktorí tu tiež niekedy hľadali radu a pomoc. Prajem pekný a príjemný zvyšok dňa....d.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • suge
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 11 mesiacmi #2082 od suge
Odpoveď od suge na tému Je rozhodnute...
Nie nie to nie je o odkladani :cheer: ja dotoho idem na 100% len zajtra odchadzam do zahranicia na 4 dni - pracovne a bez notebooku ci inych zariadeni, myslim ze tam budem mat dostatok casu sa nad vecami zamysliet a zaroven sa budem moct mimo firmy porozpravat aj so sefom kedze ide so mnou. To je dalsi krok, ktory som avizoval, k doktorovi idem hned po navrate, tie pristupy uz riesim, nejde mi len o samotne zablokovanie ale o uplne obmedzenie pristupu, zrusenim konta nic nevyriesim kedze dalsim klikom sa da obnovit. V praci to vyriesi administrator, ktoremu to nariadi sef kedze ho o to zajtra poziadam.

Nechcem to zlahcovat viem ze to bude tazke ale viem ze to dam tak ako vsetko do teraz..

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 8 rokmi 11 mesiacmi #2081 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Je rozhodnute...
Suge,

schopnosť iných pomôcť ti závisí predovšetkým od tvojej schopnosti pochopenia ich prejavu a podania ti pomocnej ruky! Neviem prečo už od začiatku tvojho nástupu na cestu ,ktorá znamená zmenu myslenia a od toho sa odvijania množstvá veci odkladáš rozhodnutia s ktorými si sa už akože stotožnil a vyrovnal. Prístup k hrám si možeš zablokovať hneď a to tak isto ako sa zbaviť samotného PC,aj keď je isté že ho asi kvoli práci potrebujemeš! Platobné a iné karty,financie možeš tiež hneď ,,zveriť'' do opatery priatelke tak isto ,ako možeš hneď aj za jej pomoci vypracovať terapiu čo a ako s voľným časom,alebo snáď nie? Prečo čakať? Psychologovia pracuju tiež už od zajtra rána. Tak načo čakať? Alebo ešte potrebuješ čas na dozretie tvojho zámeru a stotoznenie myšlienok s tvojím podvedomím?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • suge
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 11 mesiacmi #2080 od suge
Odpoveď od suge na tému Je rozhodnute...
Ahoj,

Prvu sancu som dostal ked som sa narodil :) takze preto druha. Kazdopadne v blizkej dobe ma caka navsteva psychologa a verim ze v spolupraci s odbonikom sa dam dokopy. Pravdepodobne budem na zaciatok postupovat tak ako ked som chcel prestat fajcit. Bez lakadiel a podnetov som sa zbavil fajcenia za 3 tyzdne a uspesne uz 10 rokov nefajcim.

Znamena to ze ak nebudem mat pristup ku kasinu nebudem moct hrat, dnesne technologie nastastie umoznuju zamedzit pristup k elektronickym sluzbam. Dalsia vec bude kontrola od rodiny t.z. vypisy zu uctov, kariet a pod. Eventuelne je mozne ze necham vyplatu presmerovat na spolocny ucet, s ktorym nastastie disponuje len priatelka :dry:

Toto budu prve kroky, ktore v najbizsej dobe realizujem. Zostava mi uz len najst ako vyplnit volny cas lebo ked nema clovek do coho "pichnut" zacne vymyslat blbosti.

Vcera som mal rozhovor s priatelkou, so vsetkym so sa jej priznal a teraz uz viem ze to bolo najlepsie co som za poslednych 7 rokov urobil :cheer: nic som jej neslubil - to mi ani moc nejde, skor som ju poziadal o pomoc..

Mozno ty vyzera velmi jednoducho ale bude to beh na dlhu trat, to su moje predstavy kazdpoadne si necham poradit od vsetkych od lekarov, od rodiny od ludi, ktori budu schopni pomoct..

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 8 rokmi 11 mesiacmi #2079 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Je rozhodnute...
Suge,

dialektika PRAVDY o tvojom vsťahu k hraniu ti povedala jasne ,,SOM ZÁVISLÝ!'' ,teda chorým .Nuž čo a ako ďalej s týmto poznaním a krutou pravdou? Ako to vyriešíš s blízkym a širším okolím si už načrtol ,ale ako budeš ,,riešiť'' sám seba si nám nenapisal .Ako chceš pristupovať k tvojej druhej šancí a prečo už k druhej? Zámerne ,alebo ešte vždy nevieš?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • suge
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 11 mesiacmi #2078 od suge
Je rozhodnute... bolo vytvorené suge
V poslednej dobe som sa zaoberal webmi, forami atd. a hladal som temy ako gembling, hraci a pod. Prepadol ma pocit ze nieco nie je v poriadku kedze v poslednej dobe som mal problem komunikovat nielen s najblizsimi ale aj s okolim. Prestudoval som nejake clanky, spravil par testov a takmer po 7 rokoch mi docvaklo... SOM GEMBLER :sick: co teraz? Cele to zacalo reklamnym mailom na novinku - bolo to nejake virtualne kasino Slovenske a najvacsie... po registracii a prvej vyhre som bol uz v tom. Kedze sa tak "zadarilo" zacal som hrat viac a viac. Po 7 rokoch hrania a prehratych takmer 35.000 eurach som si uvedomil ze mam obrovsky problem a ze mozem stratit to najcennejsie co mam... rodinu :sick: :ohmy:

Co praca?
Peniaze som vzdy vedel zarobit takze moje okolie nikdy nemalo indicie ze hram nejake hry a ze v nich minam tisicky eur. Zarobit ako zarobit :( so zavislostou prisiel aj pokles vykonnosti v praci, kedze som obchodnik a fungujem na systeme ked nerobim nezarobim v poslednom obdobi som zacal pocitovat vyrazne straty na uctoch. Problem som samozrejme hladal u zamestnavatela zakaznikoch a pod....

Mam 32 rokov a trvalo dlho nez som na to prisiel v mojom pripade sa to ukazalo na komunikacii s najblizsimi, dlhodobo sme nevedeli najst spolocnu rec, s najlepsim kamaratom, ktoreho poznam 20 rokov som nevedel uz ani ist na pivo a ignoroval som ho. V mojich "predstavach" sa stavali vsetci divnymi a robili zle rozhodnutia. Tieto signaly som nikdy neignoroval snazil som sa pochopit a zistit v com je problem... V tychto dnoch to uz viem, problem mam ja a musim ho riesit. Ako na to?

To je tema, ktora mi posledne tyzdne beha po rozume a po vcerajsich prehratych 2600 eurach hovorim
Je rozhodnute....
Teraz sedim pri PC a priznavam sa SOM GEMBLER... :sick: s urcitym pocitom ulavy premyslam co bude dalej ?!
Uz to viem vecer ma caka rozhovor so snubenicou, v ktorom sa dozvie moje tajomstvo... Neviem co bude :blush:
V praci som uz naznacil ze mam urcity problem a v pondelok sa sef dozvie aky...

Po navrate zo sluzobky pride ospravedlnenie najblizsim....

Je rozhodnute... nechcem prezit zbytok zivota trapenim a som rozhodnuty to zmenit, dufam len ze mi bude odpustene a podana pomocna ruka

Moja druha sanca zacina prave teraz....

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.084 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top