Gambler

  • Aduska
  • Autor témy
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1909 od Aduska
Odpoveď od Aduska na tému Gambler
Vyrovnava sa s tym tazko, chvilami to ide chvilami nie, dnes uz sa vravi, ze laska nie je vsetko no ako sa to vezme. Moja zivotna cesta sa s nim mozno skoncila,aj po tom, co urobil, moje city su zlomene. Chcela som mu pomoct a strasne som mu verila, ze sa zmeni. Ze to bude chciet, najtazsie je taktiez to, ze pravdu pravej priciny sa nikdy od neho nedozviem, zakazdym je to nieco ine, no najviac asi bolelo, ze ma nelubi uz dlhsie. Zivot s tymito ludmi, je tazky, ale ako tu kady vravi, mame na vyber ci ostaneme alebo odideme, prezila som uz aj rozchod po 3rokoch s byvalim priateom no v tom nebolo nekonecno otazok, hladanie chyb a podobne... Je to naozaj ine, a boli ked sa clovek rozhodne s niekym bojovat a on Vas odmietne...a vy chcete... kazdy k takymto ludom pristupuje, ze treba od nich odist, ale su aj oni ludia a potrebuju pomoc, citit oporu, silu a pomahat im vstavat vzdy ked urobia chybu samozrejme nie do nekonecna!!!! Aj som stastna aj nie... tym chcem povedat, ze mam dobry pocit, ze som stala pri nom kym ma chcel mat pri sebe a som aj pysna na seba, ze jeden boj som vyhrala svojim sposobom, ten svoj a ten druhy ( ktory bol o NOM) som prehrala... DAkujem, :)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander
  • dusiander-ov Avatar
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1908 od dusiander
Odpoveď od dusiander na tému Gambler
ADUŠKA,

neopustil ťa ON.ale sila jeho závislosti s ktorou sa ON nedokázal vyrovnať a možná ani nikdy v živote nevyrovná! V každom prípade si ale vyhrala TY. Tvoje JA bude ešte dlho pracovať s myšlienkami ohľadom tvojho vsťahu so všetkým čo k nemu patrilo. Ale buď veľmi rada ,že sa to bude konať už len v spomienkách a vybavovaniach. Čas je najlepším lekárom a ten aj tvoje jazvy na duši a srdci zahojí. Ja ti prajem úspešné ukončenie štúdia,viac uvedomelosti pri výbere životného partnera,aj keď srdcu vždy nerozkážeš,a šťastné a radostné napredovanie v tvojom živote.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • marcel75
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1907 od marcel75
Odpoveď od marcel75 na tému Gambler
ahoj,

tak super, užívaj život bez stresov a napätia a ten pravý sa nájde a hádam nebude zas nejako závislý.
Veľa šťastia v škole a drž sa.

M.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Aduska
  • Autor témy
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1906 od Aduska
Odpoveď od Aduska na tému Gambler
Uz asi ani nemusim utekat, neviem ani ako rychlo sa to stalo opustil on mna. Ze ma nelubi a jeho city ochladli... Tak i ked bolest ostava predsa len mal aj dobru stranku ... urobil to on za mna. Dakujem ale velmi pekne...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander
  • dusiander-ov Avatar
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1905 od dusiander
Odpoveď od dusiander na tému Gambler
ADUŠKA,

UTEKAJ,UTEKAJ A UTEKAJ,čo najďalej a hlavne čo najskôr od tohto človeka!!! Nerozmyšľaj za imitáciu milenca a jeho rodinu ,ale sama za seba a hlavne vo svoj prospech. Život máš ešte len pred sebou,tak si ho už teraz nepokáz tak,aby si ho celý len pretrpela ako spoluzávisla otrokyňa, nálad, násilia, vášni,emócii,klamstiev a dlhov tvojho pseudo milenca!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • marcel75
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1904 od marcel75
Odpoveď od marcel75 na tému Gambler
ahoj,

to,že ho ľúbiš je pekné, ale začni ľúbiť aj seba a ak sa nepôjde liečiť tak to ukončí , kým sa dá. Do kedy ho chceš kontrolovať a kryť aj teba to stojí veľa síl , venuj sa škole a určite nájdeš toho pravého si ešte mladá a máš všetko pred sebou. Myslím, že ak vam to klapalo v seye tak nie je tvoja chyba, že to teraz neklape.

Držím palce.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Aduska
  • Autor témy
Viac
pred 10 rokmi 5 mesiacmi #1903 od Aduska
Gambler bolo vytvorené Aduska
Uz dlho sledujem Vasu stranku no akosi som sa do nedavna nevedela odhodlat napisat. No teraz by som sa rada s Vami podelila aj o svoju zivotnu skusenost s hracom. Pred dvoma rokmy som spoznala mojho priatela, s ktorym som este do dnes. Asi po pol rocnom vztahu som sa od jeho rodicou dozvedela co robi, ze hra a ze oni si snim nevedia dat radi, ze uz to trva asi 5rokov. Neverila som tomu co hovoria, lebo to dokonalo skryval zo zaciatku. Samozrejme som zacala vahat ci ostat s niekym takym ako je on, zacala som po nociach bludit po strankach a nastudovat o nich co najviac. Samozrejme psychologa odmieta na to ma moc vysoke ego aby ho navstivil. Prehraval peniaze co raz viac a viac. Zarabal v tedy 1500euro a aj tak nikdy na nic nemal, vsetko som platila ja a dotovala este aj jeho. V decembri roku 2012 prisiel o pracu nastali casy depresie pre nho a ja som samozrejme stala pri nom. Medzi tym pobral pozicky, s ktorych samozrejme cast prehral v automatoch. Snazila som sa ho cely cas sledovat, pozorovat, kontrolovala som mu PC, Vypisi s uctov no aj tak si vzdy nasiel dierku kade preliezol a oklamal maminu aj mna. Prestahovali sme sa v MArci 2013 do Bratislavy, zijeme spolu este dodnes. Myslela som, ze nova praca novy zivot vsetko zmeni, no zacalo to byt horsie, vsetko co sa dialo zle v jeho zivote bola moja vina aj je. Ale to je u nich asi samozrejme. Nehovoriac o tom, ze nas intimny zivot je na bode mrazu ale nebolo tomu tak vzdy. Ale aj to je moje vina, najviac ma mrzi ze vzdy ked sa dostaneme k tejto teme a zacneme ju rozoberat ci nas vztah, alebo jeho gembling vzdy su to ine vyhovorky, Posledneho pol roka jeho rodine klamem ja, ze ich syn nehra spolupracujem len s jeho sestrou, ktora po 8rokoch ukoncila manzelstvo s GEMBLEROM. Jeho rodina su moslimovia,veriaci, myslim, ze by ich to polozilo keby vedeli ze ich syn s tym neprestal, maju aj svoje zdravotne problemy, ktorym by tato sprava tiez mohla zatazit. Chcela by som len pocut nazory na to, ze ci som ja tak zaslepena a naozaj je moja vina to ze nam nefunguje sex, a vsetko ostatne alebo to je jedno z dalsich klamstiev gemblera aby nemusel rozmyslat nad sebou. Dnes som sa rozhodla napisat aj kvoli tomu, ze porno sice pozera strasne dlhy cas ale ako som dnes otvorila PC zistila som, ze uz si hlada aj sukromny privat. Mimo toho hrava cez internet a asi aj chodi do herne. Vzhladom, ze jeho praca obnasa aj vecerne stretnutia zo zakaznikmy neviem odhadnut ci je vzdy tam kde vravi. Moja rodina je nanho zanevreta pretoze ja mam 20rokov, studujem v Bratislave cize ma dotuju rodicia a tym sa tiez dlhu dobu nezdalo ze by som minala tolko penazi. Vrcholi to aj s tym, ze pred mesiacom zalozil zlato aby mohol ist hrat, zobral si s prace zalohy a este aj odomna si pytal... Ja ho lubim, no aj ked mam zdravy rozum a ten mi vravi, ze to treba skoncit a ist dalej v zivote myslim, ze jemu by to teraz velmi ublizilo.... Fuuuu a je mi lahsie, ze som sa s niekym podelila
DAKUJEM

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.176 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top