ženy riešia problém

  • maja
pred 13 rokmi 5 dňami #1272 od maja
Odpoveď od maja na tému Odp.:ženy riešia problém
Všetkým Vám za názory veľmi pekne ďakujem. Posúvať jej to nebudem. Môže si to prečítať na tejto stránke a urobiť vlastné rozhodnutie. Potrebovala to. Prajem príjemný večer. Maja

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander
  • dusiander-ov Avatar
Viac
pred 13 rokmi 5 dňami #1271 od dusiander
Odpoveď od dusiander na tému Odp.:ženy riešia problém
Maja,
maoj nazor na take dolezite rozhodnutie,akym je rozchod dvoch ludi ,je podla mna absolutne nerozumne do toho zapajat niekoho nestranneho ktory predovsetkym nepozna dokonale celu pravdu o rozhodnuti jednej ,alebo druhej strany!Je to velmi citliva otazka pre obe strany,a preto by si tento preblem mali vyriesit jedine oni sami,a tiez nie telefonom,a to bez svedkov! Ved su to dospeli ludia,ktori zazili iste aj kopu krasnych chvil,a samozrejme ze aj vsetko co dokaze zivot priniest,tak preco sa potom bat kultivovanej konstruktivnej hadke bez svedkov! Je to len a len ich problem,a ten je najlepsie si vyriesit sam vlastnymi silami,a to aj za cenu rozchodu ,ale s tym ze nikdy v minulosti ani jeden zucastneny nenadobudne pocit,ze tak konal len na zaklade rady inych a nie na zaklade rozhodnutia vlastneho.Takze ja som absolutne proti prepieraniu takeho doleziteho rozhodnutia na verejnosti-clube!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marek
pred 13 rokmi 6 dňami #1270 od Marek
Odpoveď od Marek na tému Odp.:ženy riešia problém
Pridávam sa - radšej nech vie na čom je a počas liečenie sa pripraví na to, čo ho vonku čaká, ako by sa to mal dozvedieť potom. Koniec konceov, lepšia dobrá kamarátka, ako žiadna.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • jarino
  • jarino-ov Avatar
Viac
pred 13 rokmi 6 dňami #1269 od jarino
Odpoveď od jarino na tému Odp.:ženy riešia problém
ahoj

ja by som jednoznacne odporucal, aby tam sla, a povedala mu to. a nech mu to povie pred vsetkymi, a nech mu naplno povie aj dovody. Tak mu moze pomoct posunut sa niekam dopredu. A aj ona sa tak bude citit lepsie.
Moj nazor.

Jaro

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • maja
  • Autor témy
Viac
pred 13 rokmi 6 dňami #1268 od maja
ženy riešia problém bolo vytvorené maja
Momentálne sa nejedná o mňa, no napriek tomu si Vás dovolím poprosiť o radu. Môj priateľ je práve na liečení v BB. Na rodinnej terapii som sa zoznámila priateľkou, jedného jeho "spolubojovníka". Tá ma dnes oslovila s prosbou o radu. Chce mu oznámiť, že ich vzťah viac-menej končí. Už mu to aj naznačila, ale on to zatiaľ neprijíma. Otázka znela, či má ísť zajtra na rodinnú terapiu a tam mu to vysvetliť, alebo už sa má len otočiť. Zatiaľ ho postavila telefonicky do pozície "Môžeme zostať kamaráti." Ja osobne som jej nedokázala a ani nechcela radiť, pretože sa na to necítim - neprežila som. Takže môj návrh znel, oslovme nehraj.sk. Poradí Anke niekto, kto bol a prezil, alebo bol pritom, keď takúto situáciu prežíval niekto v jeho blízkosti. Ďakujeme a prajem príjemný večer.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.071 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top