preco to robite

  • sue
  • Autor témy
pred 13 rokmi 2 týždnami #1252 od sue
Odpoveď od sue na tému Odp.:preco to robite
Skús mu tu pozrieť pár príbehov vytlačiť a dať prečítať možno sa v nom niečo pohne a príde na to že chyba nie je vo vás,,,,ja som mala priateľa gamblera takže viem aké to je...taktiež robím v herni takže to mám každý deň pred očami...ak rád hádže korunky do "pokladničiek" bolo by dobré si to pripustiť a navštíviť prinajmenšom psychológa alebo liečebnu v BB.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • maria
  • Autor témy
pred 13 rokmi 3 mesiacmi #1060 od maria
Odpoveď od maria na tému Odp.:preco to robite
ano, mame doma gamblera-otca, najradsej by som ho vykopla z domu, nadrie sa ako debil v cechach, aj dobre zarobi a skoro vsetko nahadze do automatov.minule som ho nasla pri automate, isla som za nim, lebo som vedela, kde asi bude a nasla som ho, vyhnala som ho odtial, cestou ma dobehol a este povedal, ze co robis bordel-akoby sa nic nestalo-no tak ja nechapem mentalitu gamblerov, ved to je chore. nechcem nikoho urazit, su aj taki co chcu prestat ale odsudzujem takych ako mojho otca a na liecenie nechce ist, ved naco nie, ved on nic zle nerobi, to my sme zli. Ah no comment.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • jarino
  • jarino-ov Avatar
Viac
pred 13 rokmi 3 mesiacmi #1057 od jarino
Odpoveď od jarino na tému Odp.:preco to robite
dobry den pani Maria,

ak Vas prispevok mal byt vycitkou a na zaklade toho, ze Vam pravdepodobne nejakym gamblerom ublizovane bolo, mozno stale je, tak ak si potrebujete ulavit, tak v tom kludne pokracujte.... aj nam tym tak trochu date par faciek, ktore napriklad ja rad prijmem, lebo v mojej kariere gamblera som napachal nevinnim ludom tolko zla, ze je to vela aj na 3 zivoty...
ale ak sa pytate uprimne? tak tazko je Vam to racionalne vysvetlit, co nas tam taha. Viete, existuju ludia, ktori maju silnu tuzbu vystupit na vrcholy Himalaji, hoci to je narocne, tazke a nebezpecne, aj tak ich za tym vnutorna tuzba zenie... Ja to nechapem, lebo v zivote by som sa do takeho niecoho nepustil. No a nasimi Himalajmi je gambling. Tazko teda Vam pochopit tu nasu tuzbu po nasich Himalajach, pretoze Vam nic nehovori.... Ja viem, ze to nie je trikrat dobre prirovnanie, ale ono zavislost sa dost tazko racionalne vysvetluje, kedze je uplne iracionalna :D

ak mate s niekym vo Vasej blizkost konkretny problem, skuste o tom mozno napisat viac....

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • maria
  • Autor témy
pred 13 rokmi 3 mesiacmi #1056 od maria
preco to robite bolo vytvorené maria
Dobry vecer, chcela by som sa opytat vas, tych, ktori ste gambleri, preco to robite.preco ublizujete svojim blizkym, neviem ci vam to robi dobre, ked prehrate cele vyplaty a deti nemaju co do ust.doteraz nechapem co vas stale taha ku tomu automatu, to nemate ine zaujmy? nechapem, co je na tom take tazke vstupit si do svedomia a uverit tomu, ze na tom nikto nezbohatne.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.059 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top