- Forum
- PRIATELIA A RODINA
- ČO S TÝM, AKO NA TO?
- Hľadám niekoho,kto mi bude napomáhať von z mojej závislosti
Hľadám niekoho,kto mi bude napomáhať von z mojej závislosti
- anog
- Získaných poďakovaní 0
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
ešte vždy si absolútne NIČ nepochopil !!!
- anog
- Získaných poďakovaní 0
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
ale veď hráš po celých 24 hodín každý jeden deň !
- anog
- Získaných poďakovaní 0
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
čo si spravil včera preto ,aby si sa dnes cítil lepšie ?
- anog
- Získaných poďakovaní 0
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
že ťa ešte vôbec baví zo seba takto verejne robiť nie len klamára ,ale predovšetkým blázna ,ktorému už ani tu nikto neverí ?!
- anog
- Získaných poďakovaní 0
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
- anog
- Získaných poďakovaní 0
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
aj prezradíš tým ,ktorých chceš inšpirovať čo robíš na ceste k cieľu a teda k trvalej abstinencii od akéhokoľvek hazardu? Prečo aj teba teší a motivuje dobrý pocit zo zlepšujúcej sa finančnej situácie a až potom pocity z pomaly sa zlepšujúceho zdravia ? Držím palce a odporúčam nepremotivovať sa z čiastkového úspechu a eufórie ,lebo si ešte vždy len na začiatku nekonečnej cesty za trvalou abstinenciou na ktorej nie je už dôležitý cieľ ,ale to , čo na tejto ceste k cieľu robíš každý jeden deň ........
- Maiky
- Získaných poďakovaní 0
- pirohy
- Získaných poďakovaní 0
tebe tu radiť ako von z tvojej závislosti je asi takým niečím ako hádzanie hrachu na stenu ! Tvoje slová sú len prázdnymi frazami a činy sú len klamstvami s ktorými čím ďalej tým viac prepadáš tvojej závislosti a teda chorobe ! Uvedomiť si a pochopiť znamená že myslíš nad sebou samým a problémami ktoré ti spôsobuje tvoja choroba . Ale podľa toho ,čo tu predvádzaš o žiadnom myslení sa hovoriť nedá a ty žiješ spútaný v okovách tvojej závislosti ,ktorá si robí s tebou to ,čo sa jej zachce ! Ty aj tu jednoducho hraješ sám so sebou nebezpečnú hru ,ktorá sa mení na tragikomédiu a baladu !!! Tebe v podstate ani nejde o tvoje zdravie a zdravú budúcnosť ,ale len a len o to .by si si sám zo seba len srandu robil ! Závislý človek ,ktorý si uvedomil a pochopil predovšetkým CHCE ! Ale ty ešte vždy nechceš .lebo tvoje čím ďalej tým väčšie MUSÍM vyhráva nad tebou a nedovolí ti ináč myslieť a konať ! Ak by si skutočne CHCEL tak silno ako MUSÍŠ ,tak by si už dávno s mobilom hodil o stenu a sedíš u odborníka na závislosť ,alebo medzi tebe rovnými v psychiatrickej liečebni ! Ale ani jedno ani druhé ťa ešte nenapadlo a tak si aj tu hráš len svoju hru s ktorou chceš oklamať nie len seba ,ale predovšetkým tvoje okolie ,ktoré ti ale už dávno neverí ,lebo si aj v ňom už dávno stratil dôveru ! Nuž tá sa ale získava naspäť najťažšie aj preto lebo té ktorých si nie raz nie dvakrát sklamal ťa poznajú lepšie ako ty sám seba a jednoducho ti neveria! A robia veľmi dobre ,lebo oni už nechcú počúvať a zažívať tvoje doslova žvasty - klamstvá a len prázdne slová o ničom ,ale očakávajú naplnenie tvojich sľubov premenené na skutky ! A toho samozrejme nie si schopný ,lebo ty ešte vždy NECHCEŠ ,ale len MUSÍŠ ......a to aj preto .lebo sila aj tvojej závislosti je oveľa silnejšia ako tvoje identické JA a tvoje TY sa len za niečo schováva a hra samozničujúcu hru!!!
- anog
- Získaných poďakovaní 0
- Forum
- PRIATELIA A RODINA
- ČO S TÝM, AKO NA TO?
- Hľadám niekoho,kto mi bude napomáhať von z mojej závislosti