Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Hľadám niekoho,kto mi bude napomáhať von z mojej závislosti

• Servant
Viac
pred 2 dňami 2 hodinami #4546 od Servant
Ak si ochotný vzdať sa vyhrávania, pokojne napíš ak nie, tak vieme, že neprestaneš, lebo si otrokom a otrok nemôže povedať, nie, musí robiť to, čo mu jeho pán prikáže. Otrok nemá práva a tak ani moc nad svojimi skutkami, ale zodpovedať sa za nich budeš tak či tak.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

• Servant
Viac
pred 2 dňami 2 hodinami #4545 od Servant
Mám na teba jednu otázku, chceš to naozaj, prestať alebo len nemáš rád prehry a najradšej by si iba vyhrával. Ak niesi ochotný vzdať sa výhry, nebudeš ochotný vzdať sa ani prehry a tak ani hrania. Chceš prestať, chci prestať vyhrávať na tých stránkach.

• Lula2
Viac
pred 2 mesiacmi 3 týždnami #4517 od Lula2
práve preto potrebujeme pomôcť

• anog
Viac
pred 1 rokom 4 mesiacmi #4424 od anog
Tak mesiac som bol cisty a potom prisla nenapadna recidiva kde som hned vyhral 200€ bol som v pluse 2500€ a nedalo mi to a potom prisla taka negativna seria ze razom som bol behom hodiny na -300 nastastie vsetci svati stali pri mne a dostal som sa hned na 1800€ v pluse potom na 2400€ v pluse potom pad na 1700€ v pluse a teraz prisla bomba kedy definitivne koncim na 2822€ v pluse a uz nikdy nezatocim minimalne do komca roka vydrzim ozvem sa drzte palce

• pirohy
Viac
pred 1 rokom 5 mesiacmi #4423 od pirohy
Anog ,

ešte vždy si absolútne NIČ nepochopil !!!
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: Lula2

• anog
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4422 od anog
zdravim, tak dnes posledny relaps a chvala bohu som v pluse 2238 eur takze tymto ukoncujem tuto temnu kapitolu mojho zivota a oslobodzujem sa. Rada pre vas ostatnych, mal som len stastie lebo bol som aj v minuse niekolko krat a len zhoda nahod mi priniesla profit takze aj ked viem ze je to tazke snazte sa skoncit. Ja uz nemam dovod hrat.

• pirohy
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4421 od pirohy
Anog,

ale veď hráš po celých 24 hodín každý jeden deň !

• anog
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4420 od anog
No nehral som, dnes to bude skuska lebo idem dobit konto kvoli free spinom.

• pirohy
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4419 od pirohy
Anog ,
čo si spravil včera preto ,aby si sa dnes cítil lepšie ?

• anog
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4418 od anog
Teraz je to ine, urcite vydrzim, sice je to len den ale citim sa uz lepsie

• pirohy
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4417 od pirohy
Anog ,

že ťa ešte vôbec baví zo seba takto verejne robiť nie len klamára ,ale predovšetkým blázna ,ktorému už ani tu nikto neverí ?!

• anog
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4416 od anog
Dnes 1.5. definitivne ukoncujem gambling, najskor som sa dostal na +1000 a potom nastal tazky relaps az som bol -300 ale nastastie potom prisla vyhra a som na +1061 takze uz nemam dovod hrat a nebudem prisaham a 1.6. vam tu pridem napisat ze uz som mesiac cisty fakt teraz alebo nikdy

• pirohy
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4415 od pirohy
Anog, KOMU NIET RADY , TOMU NIET ANI POMOCI !

• anog
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4414 od anog
Gratulujem, ja som zas vydrzal len 2 dni, nastastie som sa dostal na 920 v + . Teraz chcem vydrzat do 1.5. A nasledne cely maj byt cisty. Viem ze uz nechcem zazivat ten pocit prehry takze snad vydrzim.

• pirohy
Viac
pred 1 rokom 6 mesiacmi #4413 od pirohy
Maiky ,
aj prezradíš tým ,ktorých chceš inšpirovať čo robíš na ceste k cieľu a teda k trvalej abstinencii od akéhokoľvek hazardu? Prečo aj teba teší a motivuje dobrý pocit zo zlepšujúcej sa finančnej situácie a až potom pocity z pomaly sa zlepšujúceho zdravia ? Držím palce a odporúčam nepremotivovať sa z čiastkového úspechu a eufórie ,lebo si ešte vždy len na začiatku nekonečnej cesty za trvalou abstinenciou na ktorej nie je už dôležitý cieľ ,ale to , čo na tejto ceste k cieľu robíš každý jeden deň ........

Čas vytvorenia stránky: 0.098 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top