Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

ako nájsť dosť zážitkov aj bez peňazí

  • YesMan
pred 13 rokmi 2 mesiacmi #1078 od YesMan
Súhlasím s Tebou Zuzana, o lásku sa bojovať oplatí a to i napriek všetkým prekážkam. Keby sme sa tak všetci na tomto svete usilovali v láske o pokoj a mier na svete, a nenechali sa odradiť prekážkami, potom by na svete určite bolo o čosi krajšie.. Takže namiesto gamblovania treba preladiť na lásku. Všetko dobré do roku 2011.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • zuzana
  • Autor témy
Viac
pred 13 rokmi 2 mesiacmi #1076 od zuzana
Keď môj syn začal hrať/asi v 16-tich/a ešte sme o tom nevedeli/mysleli sme,že peniaze míňa na zábavu s kamošmi s mokrej štvrte/,navštívili sme psychológa.Nevidel nič zlé na tom,že chalan túži po peniazoch a nevie,na čo by ich použil.Nevzčítam mu to,veď pracoval len s tým,čo mu Martin povedal,ale ide mi o to,ako si nájsť zmysel života bez peňazí.Tie sú podľa mňa len prostriedok na pohodlie/pohodlný život/,ale baví to mnohých mladých ľudí?/ten pohodlný život/.Veď oni sa /mnohí/nudia.Nie je zaujímavšie zdolávať prekážky,bojovať o niečo/napr.v robote,v športe, o uznanie,lásku../Veď podla mňa toto je život,nie zarábať peniaze/aj keď v určitom množstve ich mám aj ja rada,ale keď niečo dosiahnem/možno aj zarobenie peňazí poctivou robotou/,mám z toho pocit uspokojenia a je to aj určité vzrušenie,ktoré by mohlo nahradiť vzrušenie z hry..???To vzrušenie si ja osobne ordinujem po troške,tak aby neublížilo,keď je ho naraz veľa,môže to človeka prevalcovať, a toto môj syn nechce pochopiť.Teda on aj prikývne,ale nič nepovie.Páči sa mi táto stránka,že sa tu dá debatovať a každý nájde to svoje,čomu najlepšie rozumie.Mne už pomohla,aspoň trochu..Tak vďaka a veľa odvahy na zmeny do nového roku.
Zuzana

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.141 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top