Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Liecenie

  • jomi
Viac
pred 13 rokmi 1 mesiacom #1158 od jomi
Odpoveď od jomi na tému Odp.:Liecenie
U nás je zatiaľ liečenie bezplatné - pre teba - hradí sa to zo zdravotného poistenia, takže pokiaľ riadne platíš každý mesiac odvody do ZP, na liečení budeš mať hradené všetko, stravu, ubytko a pod. V zahraničí za za to platí, tak možno preto mali tvoji známi zlé info.B)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander
  • dusiander-ov Avatar
Viac
pred 13 rokmi 1 mesiacom #1157 od dusiander
Odpoveď od dusiander na tému Odp.:Liecenie
Mas narok na bezplatnu liecbu.Tak,ze rano sa vyber k svojej obvodnej lekarke,a ziadaj sa na vysetrenie k psychologicke-psychiatricke,a oni uz zariadia ostatne.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Danny
  • Autor témy
Viac
pred 13 rokmi 1 mesiacom #1155 od Danny
Liecenie bolo vytvorené Danny
Zdravim mozem taku otaku boplo mi povedane e liecenie stoji dost penai a ze vlastne nemoem ist na liecenie lebo nemame ako rodina peniae na to e to je dost penai no mam dravotne poistenie a myslel ze to hradi poistovna moe mi niekto povedat ako to lebo chcem si precistit hlavu potrebujem pomoc citim to ta recidiva ma rozhodila uplne moc...a hoci jake info vopred Dakujem Dano.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.063 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top