som ci nie som gambler
- stefano82
- Získaných poďakovaní 0
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
je vidiet ze aj po dvanastich rokoch tvrdej zavislosti si neprisiel na to,ze pred nou neuniknes nikde na svete,ze si tazko chory!Neviem na co chces cakat este osem mesiacov,ked uz teraz si psychicky na samom dne.Co si myslis ze Wiliam Hill,Coral,Paddy Power ti vratia prehrate? Nebud naivnejsi nez je samotna naivita,bal svestky a utekaj kade lahsie domov,alebo hladaj hned pomoc v Anglicku! Tvoja racionalizacia a nepoznanie pravdy o skutocnych nasledkoch tejto choroby ta prinesu na totalnu psychicku ale i telesnu mizinu!!! A ver mi ze tomu tak uz je a nie ze bude!!!Je dobre ze u teba prislo k urcitemu poznaniu a z toho vyplivajuce CHCENIE,ale len to pri tejto diagnoze nestaci! Tu treba dat ovela viac,aby si mohol niekedy aj zat,a bez patricneho UVEDOMENIA si stavu nie je sanca nastartovat ,VOLU;VIERU;SEBADISCIPLINU;a tym aj povzniest SEBAVADOMIE! Momentalne si na samom dne Reprimitivizacnej-resocialnej spiraly a je len na tebe akym smerom sa vyberies dalej.Bud spadnes este do vacsieho moralneho a dusevneho bahna,alebo sa vydas na nesmierne narocnu cestu so smerom k zmene zivota a poznaniu ze sa oplati nieco tazko opustitelne vymenit za POCHOPENIE a z toho vyplivajuce city a pocity!!! Lebo u teba este vzdy plati ze este vzdy len pocitujes nasledky na zyklade NEPOCHOPENEHO! Takze mily Akademis napred neprestavaj hrat,tipovat,ale snaz sa POCHOPIT.....???Prajem ti prijemnu nedelu a dobru chut k obedu.....
- Števo 242
- Autor témy
- akademis
- Autor témy
mesiacov,potom ked sa vratim tak pojdem hned na to posedenie do bb,chcem sa vas opytat kde to presne je v bb a ci ten cas 13 30h piatok je stale aktualny.Mal som pauzu aj rok,ale zase som sa nechal uniest hrackou vasnou,pojdem tam aj keby sa
mi podarilo prestat na niake obdobie,na 100percent,lebo chcem mat rodinu a automaty,alkohol tam nepatria.dakujem:huh:
- Vrtuľa
- Získaných poďakovaní 1
- stokman
- Autor témy
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
drzim palce predovsetkym manzelovi,a dufam ze ho jeho uvedomenie si skutocnej pravdy o sebe po lieceni presunie na cestu so spravnym smerom,a dosiahne na nej aj vdaka tebe vytuzeny ciel!
- efila
- Autor témy
musis tam ist,lebo skoncis velmi,velmi zle.Moj muz chodil na kluby zo zaciatku roka ,aj ked myslim ,ze len preto,ze som ho donutila.Ale teraz si podal prihlasku a 1.7. nastupuje na liecbu.Pretoze sami to nezvladame.Tak nam vsetci drzte palce.......
- ŠTEVO242
- Autor témy
- stokman
- Autor témy
- Števo 242
- Autor témy
- Dušan
- Autor témy
Pripájam aj odkaz, kde nájdeš viac informácií.
- evula
- Autor témy
Môj muž bol na liečení v BB. Kluby bývajú v piatok a vôbec sa tam nemusíš objednať, stačí keď tam prídeš a budeš počúvať.
S hraním by si mal určite niečo robiť, lebo skôr či neskôr ťa to úplne zničí a ty stratíš úplne všetko a aj sám seba.
- mimi
- Získaných poďakovaní 0
- Stokman
- Autor témy