Nechcem hrať

  • sonusa
  • Autor témy
Viac
pred 6 rokmi 6 mesiacmi #4046 od sonusa
Nechcem hrať bolo vytvorené sonusa
Zdravím všetkých. V prvom rade by som chcela poďakovať za vytvorenie tejto stránky a teda aj možnosti písať a podeliť sa možno aj s inými ľuďmi so svojim problémom.
Aby som bola úprimná, mám 38 rokov a nikdy v živote, teda v minulosti som neinklinovala k hraniu. Žiadny automat ma nikdy neoslovil a chodila som okolo nich bežne. V posledných dvoch mesiacoch sa to však zmenilo. Začala som hrať, najprv len tak, zo srandy a potom to už tak zo srandy nebolo. Skrátka, v súčasnosti hrám asi tak 2-3x týždenne a možno ešte nemám taký finančný problém, ako iní hráči, ale aj tak ma to serie! (pardon za výraz)
Je to možno aj tým, že momentálne som bez práce a tak vymýšľam, avšak už čoskoro sa zamestnám, takže by sa tieto veci nemali opakovať. Veľmi dobre si uvedomujem, že automaty sú čierna diera, že človek nemôže vyhrávať, ale občas ma to proste aj tak zlákalo. Je pravda, že to vždy bolo v situácii, keď som si dala aj nejaký drink, ale často sa na druhý deň trápim výčitkami.
Najmä teda včerajší deň ma sklamal, teda som sama zo seba sklamaná. Dostala som sa do fázy, kedy som si už požičala na hru peniaze a samozrejme som klamala a klamala som ľuďom, ktorých mám rada, čo ma teda ešte viac užiera.
Ja sa inak dlhodobo liečim na sociálnu fóbiu a panickú poruchu AD, tak neviem, či aj toto to mohlo ovplyvniť a prišla nejaká farmako kríza, alebo iná, kríza v mozgu. Už mi boli aj zmenené lieky, ktoré z hľadiska dlhodobého užívania zrejme nezaberali.
Môj život je momentálne lepší, než bol pred dvoma mesiacmi, kedy som mala aj určitú depresiu, ale aj tak je tam stále toto pokušenie. A proste to takto nechcem. Aj keď sa hovorí, že niekedy ľudia nemajú určitú vôľu na prekonanie problémov, ja by som rada dokázala opak. Najlepšie si človek musí vedieť pomôcť sám, lebo žiadna zázračná tabletka mu nepomôže. Určite môže byť za tým mnoho faktorov, či rôznych porúch, či výhovoriek, ale tak čo? Nechcem sa donekonečna ospravedlňovať, že za to možno ani nemôžem, lebo je to blbosť. Každý si je strojcom svojho šťastia a je len na ňom, ako so svojim životom naloží.
Rozhodla som sa teda, že od dnešného dňa s tým nadobro končím a ako to rýchlo prišlo, verím, že to rýchlo aj odíde. Nechcem totiž, aby môj život ovplyvňoval nejaký stroj. Dúfam, že sa mi to podarí a že budem silnejšia, než to pokušenie vo mne. Všetkým držím palce, aby to zvládali a budem rada, keď si budeme vymieňať názory a podporovať sa.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.053 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top