Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Uz tam nechcem hodit ani cent

  • erik46
  • Autor témy
Viac
pred 6 rokmi 6 mesiacmi #4049 od erik46
Uz tam nechcem hodit ani cent bolo vytvorené erik46
Zdravím, troska sa vam tu rozpisem :)
Takze do cca februara tohto roka som automaty ani zdaleka nevidel, ale zacal som robit v herni, bol som tam asi 4-5 mesiacov.

Prvy mesiac som sa automatov ani nedotkol,ale potom som nechapal ako moze niekto vyhrat 400e (skoro moja vyplata) za par minut a odijst, alebo ked vybrali po 50-60 kazdy den, ved vau vkuse vyberaju ...

Tak som nejako z nudy viac menej sem tam hodil 50 centov, 1 euro 2 , casom to uz preslo na 5 -10 a bolo aj obodbie ked som tam hodil aj cca 120 ale vzdy sa to bud vratilo alebo som bol 10-20e v pluse alebo minuse ale to sa este dalo, nic hrozne, hadzal som tam peniaze z herne nie svoje ,tak som to ani tak nebral ale ked uz trebalo dolozit tych prehranych 20 tak som to pocitil, ze robil som zadarmo.

Nastastie uz mam novu super pracu, ale v tej herni robi teraz moj znamy a tak sa pri nom casto zastavim.
Taky mesiac-dva do teraz ked som dosiel, bud som hodil drobne, alebo nic alebo max 4 eur.Dva tyzdne do zadu som vyhral okolo 70 eur za asi 10. Bol som stastny ze som vyhral peniaze zadarmo,vybral som ,posedel odisiel vsetko OK.


Ale asi 2 dni do zadu ( treba mi zarobit na jednu vec ) mi hlavou preslo,zeto mozem vyhrat a mat raz dva. Omyl.
Z drobnych to nic nedavalo, tak som hodil 5 a 10 cize utorok som prehral asi 18 eur ,prekusil som to pohoda..ved som vyhral minule som v pluse, vcera som tam bol zas, nic som ani nehodil zas vsetko ok. Ale prisiel dnesny den, bol tam kamarat co stale hra len za drobne tak som sa kukal jak hra a zrazu, hodil som, dal som najskor 2,5 eur , potom 5 , tak dalsich 5 tak 10 a nic.. Chcel som vyhrat to prehrane z minula +dneska. Tak sa mi to podarilo bol by som len par eur v - ale nevytiaol som hral som dalej samozrejme do 0 . Potom som tam hodil asi 30 eur a nic. Cize dnes som prehral asi 45 eur.(ale stale ma to tahalo nebral som peniaze ako peniaze) ale odisiel som.

Niesom v minuse kedze som to minule vyhral ked to tak vezmem, ale chapem uz ako ludia dokazu tak lahko tam hadzat peniaze ktore sa daju ovela lepsie vyuzit ako na stroje.

Dnes som si povedal, ze uz sa toho viacej nechytim a aj kamaratovi som napisal , ze ak tam nieco hodim nech to napise mojej nalepsej kamaratke- o to kamaratstvo by som nikdy v zivote prist nechcel takze viem ze sa ovladnem a aj ked tam budem neskonci tam ani cent.

Dufam ze mi to vydrzi,lebo na automatoch sa da prehrat zivot,je to svinstvo.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.041 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top