Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Nechcem hrať

  • St
Viac
pred 6 rokmi 7 mesiacmi #4052 od St
Odpoveď od St na tému Nechcem hrať
Ahoj
Veríš že svoj život budeš ovládať sama a prečo to nešlo doteraz. Problém s alkoholom ktorý je spúšťačom klamanie seba a okolia ako to budeš zvládať. Hrávaš 2-3x do týždňa a máš dlžoby. Bez pomoci si to robila , skus to s pomocou riešiť . Silnejšia vôla a odkiaľ ju chceš nabrať .

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 6 rokmi 7 mesiacmi #4051 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Nechcem hrať
Ahoj,

a čo tak navštíviť odborníkov na tvoj problém a prebrať s ními aj tvoju ,,lásku '' k pohariku drinku??? Ty si si totiž ešte nič logický nevysvetlila,to si si len ziracionalizovala tvoj problém ktorý je už väčší než si si schopná pripustiť a hlavne ho pochopiť!!! Skús mi povedať akým spôsobom chceš byť zrazu silnejšou a tvoja vôľa už vždy len výhra nad tvojou závislosťou! Povedala si si to isté aj o poharikoch drinkov ,ktoré sú iste jedným so spúšťačov tvojej tragédie???

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • sonusa
  • Autor témy
Viac
pred 6 rokmi 7 mesiacmi #4047 od sonusa
Nechcem hrať bolo vytvorené sonusa
Príspevok mi nezobrazilo prvý krát, takže to skúsim znova. Mám 38 rokov, v minulosti som absolútne neinklinovala k hraniu, avšak posledné dva mesiace je to inak. Mala som depresie, momentálne som bez práce, ale o dva týždne nastupujem do novej. Ako som doma cca 2 mesiace, začala som hrávať. Najprv len tak z recesie, ale potom to už z recesie nebolo. Samozrejme, že vždy ma to zlákalo, keď som si dala aj nejaký drink. Hrávam asi tak 2-3x do týždňa a nemám také finančné manko, ako iní hráči, ale aj tak ma to serie! (pardon za výraz)
Najmä včerajšok ma teda totálne sklamal, resp. sama zo seba som sklamaná, pretože som si na hru požičala a klamala som ľuďom, ktorých mám rada. Práve to je to hrozné, že toto ani nie som ja. Dúfam, že pre mňa je to to povestné dno a ponaučenie.
Počúvam o slabej vôli, alebo takmer žiadnej vôli, že ťažko sa s tým zápasí a bez pomoci to veľakrát nejde. Je to fakt odstrašujúce.
Rozhodla som sa, že dnešným dňom končím s hraním a že teda budem mať vôľu silnejšiu, než je to pokušenie. Viem veľmi dobre, ako všetci, že automaty sú čierna diera a totálny likvidátor ľudskosti. Je fajn si to vedieť logicky vysvetliť. Keď si to tak uvedomím, aj keď som vlastne chcela vyhrať a bolo to napínavé, zisťujem, že už vyhrať nechcem, pretože sa to ani nedá. Mne stačí, keď si zarobím svoje peniaze a doprajem si iných radostí.
Verím, že môj život môžem ovládať sama a že ho nebude ovládať nejaký stroj a teda, že ako rýchlo to u mňa prišlo, tak rýchlo to aj odíde. Aj keď nás občas diabol pokúša, naozaj sa mu netreba dať. Sú to len ďalšie životné skúšky.
V súčasnosti je môj život pozitívnejší, než pred dvoma mesiacmi, takže by som si tento trend rada udržala. Výčitky, ktoré po hraní mám sú veľmi ťažké a toto už proste nechcem nikdy prežívať. Držím všetkým palce, nech sa im darí abstinovať a budem rada, ak si budeme navzájom vymieňať nejaké rady, alebo sa len podporovať.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.064 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top