Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Prehral peniaze hned po svadbe

  • St
Viac
pred 7 rokmi 3 týždnami #4025 od St
Odpoveď od St na tému Prehral peniaze hned po svadbe
manzelka 1
Odpoved od odbornika si dostala, ale nechces tomu uverit. Pred styrmi mesiacmi svadba a po dvoch mesiacoch po svadbe ti manzel vybieli ucet a ty este platis jeho dlzoby. Co bolo pred tym aj o tom ti povedal. Kolko uz hral predtym nez ste sa spoznali alebo ste spolu chodili. A tie jeho recicky ze si to uvedomil a ze on tam nepatri je len dalsim unikom. Ak sa rozhodnes s nim zit dalej rataj s tym ze tato choroba je dozivotna a poznaci celu tvoju rodinu. Rozhodnutie musis urobit ty a tvoj muz ho musi prijat nech by bolo akekolvek.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 3 týždnami #4024 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Prehral peniaze hned po svadbe
Manželka,

odpoveď si už dostala a to od odborníčky na slovo vzatej! A teraz je len na tebe ,ako sa postaviš k PRAVDE ktorú si počula a pred zrkadlo v ktorom ti jednoducho a krátko vysvetlila v akej situácii sa nachadzaš a s kým vlastne zdieľaš jednu domácnosť!!! Podľa správania tvojho manžela na liečení a jeho prístupu k liečbe je viac ako len isté ,že mala odborníčka pravdu! A keď že ide o tvoje zdravie a budúcnosť ,tak musíš v tejto situácii myslieť hlavou a nie srdcom. V tomto prípade a pri tejto diagnóze sa zázraky moc často nedejú a ty musíš rátať už aj s tým že ty tvojmu manželovi už nebudeš nikdy veriť a môcť sa na neho spoľahnúť na sto percent. Ty si musíš uvedomiť všetky riziká spojené s touto chorobou ,spraviť si sakramentsky dobrú dialektiku o ďalšom spoločnom živote so závislým ale aj abstinujucim závislým!!! Je samozrejmé ,že nie je pekné a dobré odísť od chorého manžela ktorého iste ešte aj silno ľubiš ,ale musíš si uvedomiť ,že pokiaľ sa on nechce spolupodieľať na liečbe a vyliečiť sa mu akosi nechce ,tak ty budeš pokiaľ s ním zostaneš zákonite znášať následky jeho choroby viac než on!!! Tu treba rátať aj s tým ,že sa časom tvoja spoluzavislosť začne prejavovať aj na tebe a tvojom zdravý a správaní . A ty pod vplyvom choroby tvojho manžela budeš trpieť a chorieť viac než on!!! Takže máš pred sebou neľahkú a nezavidenia hodnú úlohu ,ale rozhodnúť sa musiš sama . Je jedno akú formu konzultácie, diskusie alebo aj hádky si zvoliš pri riešení s manželom ,no na jedno by si nemala zabúdať a to je na seba samú ,tvoje zdravie a budúcnosť! A to s tým ,že si zistíš čo najviac o tejto chorobe-poruche psychiky ,ktorá dokáže zničiť všetko dobré a života schopné v blízkom a aj širšom okolí.

,,JEDINA SKUTOČNÁ CHYBA JE TA Z KTOREJ SA NIČ NENAUČÍME!!! "

,,NIE KAZDY BUDE CHÁPAŤ TVOJE KROKY NA CESTE TVOJHO ŽIVOTA ,TO JE ALE V PORIADKU,NIE JE TO TOTIŽ ICH CESTA A ICH KROKY ,ALE TVOJE...."

,,PRAVDA JE AJ V TVOJOM PRÍPADE SKRYTÁ ZA VECAMI A NIE JE V NICH!!!"

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Manželka1
  • Autor témy
Viac
pred 7 rokmi 3 týždnami #4023 od Manželka1
Prehral peniaze hned po svadbe bolo vytvorené Manželka1
Dobrý deň, rada by som sa s Vami podelila o svoj príbeh a požiadala Vás o vaše skúsenosti. Pred štyrmi mesiacmi som mala svadbu, nakoľko obaja pracujeme v zahraničí, finančne som to neriešila a nezameriavala som sa na to, kde celý čas peniaze idú.. Dva mesiace po svadbe som zistila, teda môj manžel sa mi priznal, že keď som sa sústredila na skúšky v škole on zobral kartu a štyri dni po sebe prehral denný limit cca 3500! zároveň si peniaze aj napožičiaval a musela som všetko povracať cca 1300 eur. To všetko dokázal minúť za 4 dni! Momentálne je na liečení tretí týždeň, ale z jeho rečí mám veľmi silný pocit, že odtiaľ odíde.. Reči, že on tam nepatrí už sa cíti lepšie, uvedomil si hodnoty a chce ísť preč. Lenže aj keby na liečení ostal, po jeho skončení sa opäť chystáme do zahraničia ( teda on sa tam silou mocou chce vrátiť) no ja si nedokážem reálne predstaviť, ako bude navštevovať kluby,keďže budeme cca 1500 km odtiaľ to je predsa z dlhodobého hľadiska doliečovacej fázy dôležité. Uznávaná psychiatrička s dlhoročnými skúsenosťami mi povedala, že sa mám rozviesť nakoľko ešte nemáme deti a že sa nikdy v živote nestretla s gamblerom, ktorý by abstinoval celý život ( vždy len pár rokov a začalo to opäť) Niekto tu už písal, že zrušenie BSM trvá neskutočne dlho a ja mám veľký strach, že si narobí ďalšie dlhy a budem to musieť splácať.. Ak má niekto podobnú skúsenosť poradte mi prosím, čo ste robili a ako ste reagovali vy v tejto situácii. Ďakujem

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.060 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top