Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

1 sekunda po 12h

  • zivotjeVolba
  • Autor témy
Viac
pred 2 rokmi 11 mesiacmi #4287 od zivotjeVolba
Odpoveď od zivotjeVolba na tému 1 sekunda po 12h
Je to až neuveriteľne ako ten čas letí..takto pred 4 rokmi som sa tu spovedal..rad by som len dodal trosku sebavedomia ľuďom ktorý boli tam kde ja ..ide to a pôjde to len byť trpezlivý krok po kroku si človek musí budovať život od začiatku..nejde to hneď je to dlha cesta ktorá bude v tieni každého z nás do konca života.Každý si musí vstúpiť do seba a povedat si že či chce takto žiť..niekto ma šťastie zastaví to na začiatku a niekto nie a dostane sa do veľkej spleti klamstiev zúfalstva hľadania pochopenia balancovania nad životom...No ide to a nečakajte od niekoho pomoc ano aj mne pomohlo veľa ľudí áno aj pár sedení som mal Ale každý sám od seba musí začať sám na seba sa spoliehať a krok po kroku od znova začínať.zmieriť sa minulosťou žiť prítomnosťou a budovať si budúcnoť...život nie je za strojmi ani pred telefónom a pozerať si výsledky..život je tam vonku áno splácam a ešte cca 5 rokov budem splácať a môžem si moje dlhy vyplatiť bez problémov Ale aspoň každý mesiac si pripomínam to že za to všetko si môžem sám..Rada odomna ? Začni od seba ty v prvom rade musíš chcieť..Neklam sám seba..priznaj sa okoliu žene priateľke rodine...nech tvoje peniaze ma niekto pod kontrolou...a hlavne trpezlivosť to je to najdôležitejšie čo v našom prípade má málokto...Koľko abstinujem ? 4 roky ? 3 roky ? Neviem to nie je podstatne...podstatne je sa rano každý deň pozriet do zrkadla...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3768 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému 1 sekunda po 12h
St,

Nie ,nútením nie je opýtať sa a pýtať sa ,ale nútením je tvoje násilne vymáhanie odpovedi a spovedi od toho s kým tu akože diskutuješ a tvoje direktívy ,ktorými to podmieňuješ a
keďže diskusia s tebou opäť upadá do roviny ,,čo sa babe chcelo ,to sa babe prisnilo'' a nemá žiadny prínos pre nikoho z tuna zainteresovaných ,tak nemá žiadny zmysel v nej pokračovať a preto bude lepšie ak sa budeme venovať tomu na čo tento portál slúži a nie żabo-myším vojnám ktoré absolútne nič neriešia!!!

Zapamätáj si ,že všetci ktorí sa dostali na tento portál chodili v minulosti v sandalach závislého alebo spoluzavisleho a teda máme v tomto smere rovnakú minulosť a to že tvoja bola z tvojho uhla pohľadu iná len dokazuje ako si slabo zorientovanym v problematike závislosti ! Takže ti vrelo odporúčam martinsku mestku knižnicu ,oddelonie psychlogie a psychietrie , a mnoho príjemných a užitočných chvíľ pri študovani aj tých odborných publikácií z ktorých čerpali aj tí ktorí ťa ,,vraciali'' do života v PL na P.H!!!

V ŽIVOTE AJ TEBA NEZDOLALI SITUÁCIE DO KTORÝCH SI SA DOSTAL ,ALE VŽDY TO ,ČO SI SI O NICH MYSLEL !!!
MYŠLIENKA -je semenom skutku ,každá jedná niečo spôsobí je teda príčinou a každá situácia je jeniečím spôsobená ,je účinkom!
MYSLENIE -je aj vedomé spojovanie predstav do nových celkou za účelom poznania!
Už vieš prečo je taká dôležitá zmena myslenia pri liečbe závislosti a zmene osobnosti ako takej???

Aj pre teba platí fakt a pravda ,že prejav pocitu nasleduje vždy za pocitom ,lenže v skutočnosti sú pocit a prejav pocitu neoddelitelne a tým že usmerniš prejav pocitu ,ktorý je skôr pod kontrolou vôle môžeš nepriamo kontrolovať pocit,ktorý nie je na vôli závislý! To znamená ,že nemôžeš okamžite zmeniť svoje pocity tým,že sa pre to rozhodneš ale môžeš zmeniť svoje prejavy! A len čo sa ti podarí zmeniť tvoje prejavy ,automatický sa zmenia aj tvoje pocity!!!
ROB TAK ,AKOBY SOM TU UŽ BOL A JA TU BUDEM!!!

A takýmito vytržkami z kontextov kníh od odborníkov by som ti tu mohol deklarovať ich prínos pre mňa a moju rodinu na mojej ceste zmeny myslenia a zivota .....,prajem šťastnú cestu do knižnice.......

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3767 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
ak je opytat sa a pytat sa nutenie k niecomu tak som sa dozvedel znovu novu vec . moja minulost a co tvoja a lemogova je ina ja som s minulostou vyrovnany hras sa tu na psychologa ale necitas poriadne co tu druhy pisu pecital si si par kniziek a myslis si ze si odbornik na vsetko tak to ti brat nebudem necham ta v tom ty tu urcujes diagnozy kto aky je ty normalne dopredu vies co ti odpoviem co vlastne ty nevies

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3766 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému 1 sekunda po 12h
St

tvoja reakcia ma absolútne neprekvapila a viac menej som aj s takouto rátal, tvoja neschopnosť rozumieť ćítanemu textu nie je pre mňa tiež nič novým a je na úrovni tej s ktorou si tu skoro pred rokom prišiel. Najlepšie čo ti ide je tvoja iracionalizacia tvrdý postoj k schopnosti neodpovedať ani za všetkých svätých! Ja som sa ťa nepýtal na program v liečební ,lebo viem že ho nepoznáš ,ale na program tebou vedených clubov v Martine!!! A to je rozdiel !!!

Takže aj ty tvrdíš ,že pre teba je VÔĽA španielskou dedinou a vystačíl si si doteraz len s tebou menovanými atributmi ,ktoré mne a Lemogovi nič nehovoria . Nuž nám teda prezraď -definuj význam týchto činnosti nech sme múdrejší.

Na tomto portali sa nič neordinuje ,tuna sa len radí a maximálne odporúča a to na základe vlastných ale aj odborných skúsenosti overených v praxi !!! A ak tu niekto rozkazuje tak si to práve ty a tak sa práve preto nediv na reakcie aj Lemoga ,ktorý ťa ináč veľmi dobré vystihol a jasne ti napísal čo si o tvojom pôsobení na tomto ,,fóre'' myslí.

Každý jeden účastník v diskusiách vždy povie viac než si myslí a to hlavne sám o sebe. Nuž a ty nie si žiadnou výnimkou aj keď tvoja snaha zatlkať pravdu o sebe samom a tvojej pochmurnej minulosti je tu jasne
evidentná! Tvoja neschopnosť vyrovnať sa s minulosťou ,hovoriť o nej je priam ukážkovým
príkladom pre všetky cluby abstinentov ale aj pre lieciacich sa zo závislosti a to
akýmkoľvek spôsobom . A pritom sa tak všemožne domáhaš tejto pravdy od tých,ktorí ešte nie susú ani len zoorientovani v ich novej situácii na ceste za ich lepším zivotom! Chýba ti empatia a cit pre ľudí tebe podobným a myslíš si,že tvojím nekompromisným postojom k ich chorobe ich ddonútiš k tomu ,čo ty sám nie si schopným!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3765 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
dusiander 2
paci sa mi tvoje hodnotenie uz len na toto som cakal kedy mi urcis diagnozu neviem kde si nabral ze raz mesacne chodim na klub preco nechodim do ZA alebo BB nad tymo som sa niky nezamyslal nechcel by si mi naordinovat kam budem chodit co npisem aby som sa nikoho na tomto portaly nedotkol ty urcujes kto a kedy sem pride a co napise a nech to napise tak aby sa to nikoho nedotklo. Klub v martine nefunguje a tak skoro ani nebude neni zaujem tych ktory sa liecili a take otazky aky je program v liecebni to sa tu nemusi putat da si liecebnu PH a tam denny program je napisany aked si nieco precitas a reprodukujes to tak to aspon reprodukuj ako som to napisal nie vola ale trpezlivost skromnost a pokora ale toto tebe a lemogovi asi nic nehovori.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3764 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému 1 sekunda po 12h
St,

ty nie že pomoc potrebuješ ,ale pri každom tvojom jedovatom názore o ňu zúfalo voláš ! No a musím ťa sklamať . Tento portál totiž nie je určený schizofrenikom a tvrdým egoistom tvojho razenia ,ale ľuďom ktorí hľadajú pomoc a chcú sa dozvedieť niečo o chorobe ktorá poznačila ich životy. Takže sa rač obrátiť na specialistov z oboru psychietrie a tam rieš tvoj veľký zdravotný problém . Tu na totiž nie sú špecialisti na tvoju diagnózu ,ale len laici a amatéri na závislosť!!!

Tvoje reakcie a ,,dialóg'' s Lemogom mi to opäť jasne potvrdil a prezradil ,že tvoja trauma z teba napachaneho pod vplyvom závislosti je v tebe doslova uvaznena a aj preto nie si v stave slušne a vecne viesť dialóg s akýmkoľvek abonentom na tomto portali!!! Ale môžeš sa aj ty oslobodiť a povedať to,čo ťa roky ťaží na srdci a duši tak,ako som to spravil pred rokmi ja ,ale aj Lemog a všetci ktorí nemali a nemajú problém pozrieť sa do očí pravde o primárnych ale aj sekundarnych následkoch závislosti! Tvoje vyhybanie sa odpovedí tu už všetci poznáme a tvoje iracionalne krátke slogany o vôli,pokore,skromnosti sú len nálepkou na špinu ktorú tu pred všetkými v sebe zakrývaš !!! Ty si tuna zavítal po temer štvor ročnom abstinovanim s tým ,že ideš zakladať CA v Martine a že chodíš aspoň raz do mesiaca na sedenia na P.Horu . O čom som ja už vtedy pochyboval a dnes sa ťa pýtam,odpoveď nečakám, ako funguje tebou založený CA a aká je jeho návštevnosť ,ale aj to koľko krát si bol tohto roku niekde na clube ,npr. v ZA ,BB ktoré máš bližšie než P.H. Alebo mi povedz ,čo si vlastne robil tie štyri roky medzi ukončením liečby a ,,nástupom'' na tento portál ,azda si nám len nesedel v za gatrom kvôli tvojej závislosti?!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3763 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
ked niekto nepozorne cita tak niektore veci vynechava pre niektorych ludi je jhamba sa liecit v PL lebo by im zostala nalepka ze sa tam liecili preto skusaju vsetko mozne

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Lemog
  • Lemog-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3762 od Lemog
Odpoveď od Lemog na tému 1 sekunda po 12h
neadresne


se St dal odmitam diskutovat, ja jako samolecitel si amatersky nazyvam svoji samoléčbu bojem , jiz se nebudu vyjadřovat k lidem, kteří si něco nezkusili a tvrdi svoji verzi bez toho aby o tom něco vedeli. Jsem pripraven ke konstruktivni diskuzi, zalozim vlastní vlakno , kde se pokusim sdilet sve vlastní zkusenosti s bojem se zavislosti bez hospitalizace v PL.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3761 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
lemog
musim zareagovat len na jednu v ec a to pre vsetkych ktory sem pridu lebo si napisal blud za sa da bez liecenia zvladnut boj zo zavislostou toto je nezmysel zo zavislostou nebojujeme zavislost ktora je v nas ju liecime ty tu tak maximalne sa snazis bojovat so mnou a to len preto ze necitas pozornejsie. zavislost je choroba ktoru treba liecit nie s nou bojovat. bojovat mozeme sami so sebou aby sme zvladali veci ktore chceme dosiahnut. spatne si precitaj co si mi pisal a potom nieco rozpravaj o emociach. to ze som ti nesadol s toho si nic nerob dolezitejsie je pre teba trvala abstinencia a spokojny zivot a to ti prajem.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Lemog
  • Lemog-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3760 od Lemog
Odpoveď od Lemog na tému 1 sekunda po 12h
St,


jsem rad, ze konci nase konverzace o nicem. Uz na me nereaguj, nemam zajem si s tebou psat o cemkoliv, dokud nevyresis svoji vlastní zatrpklost, pramenici z neschopnosti pochopit a pripustit, ze i bez leceni je mozne se zavislosti svest rovnocenny boj a vyhrat. Svými komentari jen utvrzujes všechny, kteří to tady ctou, ze nejsi schopen akceptovat jiny názor a stále dokola opakuješ nicneříkající slova.
Uz me od tebe nezajima, jak to chodi v Prednej Hore. Třeba to tady napise někdo, kdo tam opravdu byl a bude chtit ostatním prispet svými poznatky při rozhodovani.
Ty nemas tomuto portali co nabidnout, preji ti abys i ty jednou dospel do vyvazeneho stavu, kdy dokazes regovat bez emoci a vecne

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3759 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
lemog
ak mas problen vo svojom abstinovani vybijaj si to inde nie na tejto stanke kazdy mame nejaky styl aj ty ho mas pevna vola a mozes abstinovat ta nie a pridu problemy tak sa ty snazis navies ak tu niekto hlada pomoc tak nech napise ako skutocne na tom je a nech nepise rozpravky lebo tu tie rozpravky ako vsetko je v pohode ako zvladam veci ako to ze rodina za mna poriesila veci a vsetko je v pohode nikoho neohuria lebo take rozpravky som rozpraval aj ja pred 5 rokmi nie tu na fore . A lemog trolo si mozno ty ak budes tu niekomu davat falosnu nadej ze dokaze abstinovat sam b ez pomoci . a toto je asi tak posledne aby som ti dookola nepisal to iste

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Lemog
  • Lemog-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3758 od Lemog
Odpoveď od Lemog na tému 1 sekunda po 12h
St,


inu odpověď som od teba ani neocakaval......no nebudes sa hadam certit a cudovat, ked budem novych prichozich upozorňovat na tvoj styl komunikacie, lebo oni tady hladaju pomoc a niesu zvedavi na trolla tvojho typu.

Moja slovencina - to len aby si mal dnes dobru naladu, tak sa usmevaj lebo aj tak malo staci a den je odrazu krajsi :-)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3757 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
lemog
bud nerozumies slovencine alebo nevies citat odpovedal som ti na tvoje otazky asi citas nepozorne . co tvoja samoliecba prisla do krizy . ale neries si to nma mne ok.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Lemog
  • Lemog-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3756 od Lemog
Odpoveď od Lemog na tému 1 sekunda po 12h
St,


fora tohoto typu by mela fungovat na vzajemnem sdileni zkusenosti.
Tak nejak to funguje všude jinde a prakticky i tady , jen ty jsi nejako pozaponel ostatním uzivatelu tohoto fora napsat o sobe podrobnejsi informace. Vzdyt jsmne na anonymnim foru a nemel by to byt problém, jak jsi pomerne netaktne napsal napr. i zivotje volba.
Ty tady chces resit všechny ostatní /mozna je to tvůj styl dolecovani, ok/ ale fer by bylo rozepsat se taky o sobe aby ostatní měli moznost srovnávat.
Ja bych docela uvital, protože jsem nebyl v PL, kdyby jsi zde popsal / ne ve dvou nebo trech radcich/ dopodrobna svůj pobyt v PH, protože jinak to ve me muze vyvolávat pochybnosti, jestli jsi tam vůbec byl a zde nechodis pouze trollovat.
Po ostatních vyjizdis, osocujes ze klamstva ale to je tak všechno, co jsi za dobu sve pusobnosti zde dokazal.
Dokonce ti dela problém popravde odpovědět i na tak jednoduchou otázku jako kdy jsi byl naposledy na skupine.
Komu tady chces davat rozumy, když sam nejsi schopen odpovědět.
Da se to pricitat tve nemoci, se kterou jsi se ještě nesrovnal a proto ti to nevycitam, jen poznamenavam, ze by ses mel zamyslet nad smyslem svého pusobeni zde.
Ja nemam problém zodpovědět jakykoliv dotaz ovšem pouze pokud diskutujici bude vyvazene reagovat. Ty chces pouze odpovedi od ostatních, sam nejsi zatím ochoten prispet ostatním na tomto foru zadnou použitelnou informaci.
Chci verit ze se zatím hledas a preji aby i ty jsi cim skvor nasel svůj klid a mohl se plnohodnotne zapojit do sdileni zde nma foru.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 6 mesiacmi #3755 od St
Odpoveď od St na tému 1 sekunda po 12h
dusiander2
ak si nepochopil aj s lemogom skromnost trpezlivost a pokora dodrzovanie nastavenych pravidiel 5 rokov ani raz som ich neporusil a ucast na kluboch pre doplnenie pre lomoga ked si naplanujem nemenim svoje rozhodnutie ani raz som to neurobil. a to ze sa nikde neposuvam podla dusiandera ako to ty mozes vediet ved ty so mnou nezijes nie si moja manzelka moja rodina take plytke hodnotenie co si tu hodil ma pobavilo nic nevies a hodnotis to dokaze len malokto ak chcem niekoho hodnotit mal by som o nom nieco aspon vediet a ak by si chcel vediet ake je moje EGO myslim si ze je celkom v pohode ja s nim problem nemam ale u teba sa to povedat neda.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.082 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top